Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ημερίδα για το Διαβήτη - Σάββατο 29 Απριλίου 2017

 “Ημερίδα για το Διαβήτη” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, 7.00 μμ στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου.

Θεωρώντας ότι η ενημέρωση είναι το σπουδαιότερο βήμα για την κατανόηση και την αντιμετώπιση της σύγχρονης μάστιγας του διαβήτη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για το διαβήτη, προσκαλέσαμε κορυφαίους γιατρούς - επιστήμονες, που -ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας- θα μας διαφωτίσουν με τις ομιλίες τους σε ειδικά θέματα για το διαβήτη.
Aργοστόλι, 18 Απριλίου 2017
Με εκτίμηση,

για το ΔΣ - ο γραμματέας                                                
Δημήτριος Βανδώρος 
κιν: 6972296069         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο "Σύλλογος ατόμων με διαβήτη και φίλων Ν. Κεφαλονιάς και Ιθάκης" και η "Ελληνική Ομοσπονδία για το διαβήτη", διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΑΒΗΤΗ, το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 7.00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ.
Ομιλητές: 
1. o κ. Νικόλαος Τεντολούρης, παθολόγος με εξειδίκευση στο διαβητικό πόδι, Αναπληρωτής καθηγητής παθολογίας στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ, με θέμα: «Φροντίδα διαβητικού ποδιού – τι πρέπει να προσέχω»
2. η κ. Ανδριανή Βαζαίου-Γερασιμίδου, Παιδίατρος, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Διευθύντρια Διαβητολογικού Κέντρου Νοσοκομείου Παίδων “Π.Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ”, με θέμα: «H συμβολή της τεχνολογίας στην αντιμετώπιση του διαβήτη»
3. η κ. Νόπη Αλεξανδροπούλου, ιατρός παθολόγος – διαβητολόγος, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. υπεύθυνη ΕΔΙ στο ΓΝ-Κέντρο Υγείας Ληξουρίου με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για την ινσουλίνη. Ξεκινάμε αργά;»
4. η κ. Άννα Αυγουστάτου, ψυχολόγος, με θέμα: «H συμβολή του ψυχολόγου στη διαχείρηση του διαβήτη».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου