Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


FREE SUNBEDS IN POROS

KEFALONIAN LINES

KEFALONIAN LINES

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ημερίδα για το Διαβήτη - Σάββατο 29 Απριλίου 2017

 “Ημερίδα για το Διαβήτη” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, 7.00 μμ στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου.

Θεωρώντας ότι η ενημέρωση είναι το σπουδαιότερο βήμα για την κατανόηση και την αντιμετώπιση της σύγχρονης μάστιγας του διαβήτη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για το διαβήτη, προσκαλέσαμε κορυφαίους γιατρούς - επιστήμονες, που -ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας- θα μας διαφωτίσουν με τις ομιλίες τους σε ειδικά θέματα για το διαβήτη.
Aργοστόλι, 18 Απριλίου 2017
Με εκτίμηση,

για το ΔΣ - ο γραμματέας                                                
Δημήτριος Βανδώρος 
κιν: 6972296069         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο "Σύλλογος ατόμων με διαβήτη και φίλων Ν. Κεφαλονιάς και Ιθάκης" και η "Ελληνική Ομοσπονδία για το διαβήτη", διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΑΒΗΤΗ, το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 7.00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ.
Ομιλητές: 
1. o κ. Νικόλαος Τεντολούρης, παθολόγος με εξειδίκευση στο διαβητικό πόδι, Αναπληρωτής καθηγητής παθολογίας στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΕΛΟΔΙ, με θέμα: «Φροντίδα διαβητικού ποδιού – τι πρέπει να προσέχω»
2. η κ. Ανδριανή Βαζαίου-Γερασιμίδου, Παιδίατρος, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Διευθύντρια Διαβητολογικού Κέντρου Νοσοκομείου Παίδων “Π.Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ”, με θέμα: «H συμβολή της τεχνολογίας στην αντιμετώπιση του διαβήτη»
3. η κ. Νόπη Αλεξανδροπούλου, ιατρός παθολόγος – διαβητολόγος, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. υπεύθυνη ΕΔΙ στο ΓΝ-Κέντρο Υγείας Ληξουρίου με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για την ινσουλίνη. Ξεκινάμε αργά;»
4. η κ. Άννα Αυγουστάτου, ψυχολόγος, με θέμα: «H συμβολή του ψυχολόγου στη διαχείρηση του διαβήτη».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου