Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΦΙ.Κ.Ο.


Η Εβδομάδα των Παθών, ο Γολγοθάς και η Ανάσταση  αποτελούσαν διαχρονικά  το ελληνορθόδοξο εκείνο στοιχείο που άγγιζε βαθειά την ψυχή του κάθε Έλληνα, απανταχού της Γής, επειδή ήταν  και είναι  ο  φωτεινός  σηματοδότης  των αγώνων του για την ίδια του την ύπαρξη.
Τον  Γολγοθά  διαδέχεται η  Ανάσταση και αυτό είναι   το απαραίτητο στοιχείο, η πεμπτουσία  του κάθε αγώνα  και του κάθε  αγωνιστή  σε μικρότερα ή μεγαλύτερα κύτταρα της κοινωνίας μας ή της Χώρας  μας,  ότι στο τέλος του θα υπάρχει η μικρή ή η μεγάλη Νίκη.
Δεν χρειαζόμαστε και άλλους τιμητές, που ως νεόκοποι Πόντιοι Πιλάτοι θα «νίπτουν τας χείρας των»  εγκαταλείποντας την Ελλάδα στα δεσμά της και τον δικό μας αγαπημένο τόπο, στα ερείπιά του.   
Με αυτές τις σκέψεις, η Δημοτική Παράταξη των  ΦΙ.Κ.Ο. εύχονται  σε όλους τους Κεφαλλονίτες και ιδιαίτερα στους Ληξουριώτες  και  Παλείς,   η Ανάσταση  του κυρίου να φέρει  ατομική και οικογενειακή ευτυχία και να αποτελέσει και πάλι τον φωτεινό σηματοδότη που θα γεμίζει τις καρδιές μας με Δύναμη, Ελπίδα και αγωνιστικό πνεύμα για ένα καλύτερο και ομορφότερο αύριο στον τόπο μας και την Ελλάδα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Υποστράτηγος ε.α. Ηλίας Παρίσης
Επικεφαλής της Παρατάξεως
& Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου