Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

NEA ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα αναγραφόμενα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένα τοπικά «ΜΜΕ» περί κλήσεως της Ελληνικής Αστυνομίας την Παρασκευή 31/3/17 προκειμένου να «προστατεύσει» το Δήμαρχο και να εμποδίσει συμπολίτες μας να εισέλθουν στο Διοικητήριο για να συζητήσουν το μεγάλο πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα βοοειδή, είναι παντελώς αναληθή και κακοήθη.
Είναι τουλάχιστον γελοία και οπωσδήποτε ενέχει σκοπιμότητα η «πληροφόρηση» ότι αυτή η Δημοτική Αρχή κατέφυγε σε διαδικασίες προστασίας, η ίδια που πάντα συζητούσε, συζητά και θα συζητά διεξοδικά και εξαντλητικά με όλους τους πολίτες.
Άλλωστε είναι η πρώτη Δημοτική Αρχή στη Λευκάδα που επειδή επιζητά διάλογο και συμμετοχική διαδικασία, πραγματοποίησε πληθώρα προγραμματισμένων λαϊκών συνελεύσεων και ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσκλήσεις πολιτών, πρωτοβουλιών, φορέων και τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων.

Το πώς και γιατί προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας βρισκόταν στο Διοικητήριο, όπως και πριν στο Δικαστικό Μέγαρο, έπρεπε και μπορούσαν (αν ήθελαν) να το γνωρίζουν οι γνωστοί συντάκτες άρθρων και ανακοινώσεων, πριν δημοσιοποιήσουν τα στημένα «πορίσματα» και τις βαθυστόχαστες «αναλύσεις» τους.  
Η οργανωμένη και κατευθυνόμενη παραγωγή λιβελογραφημάτων, η εσκεμμένη παραπληροφόρηση και η συνειδητή κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και αιρετών, χαρακτηρίζουν ακριβώς τους εκτελεστές και τους υποστηρικτές τους.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς η σχεδιασμένη, έντονη και αγωνιώδη υπέρ-προσπάθειά τους έχει γίνει πλέον αντιληπτή από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.
Λευκάδα 3/4/2017

                                                  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΑΙ
ΛΕΥΚΑΔΑ  03-04-2017

         
                                                      

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί όλες τις εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, μαθητές, εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων αλλά και τους πολίτες γενικά, για την συμμετοχή τους και την αποτελεσματική προσφορά τους στον καθαρισμό του Επαρχιακού και Δημοτικού οδικού δικτύου, των παραλιών και κάθε άλλου κοινόχρηστου χώρου, στα πλαίσια του προγράμματος της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece 2017»-Κυριακή 2 Απριλίου».
Καλεί τους πολίτες του Δήμου να εκτιμήσουν το σημαντικό αποτέλεσμα της εθελοντικής πρωτοβουλίας καθαρισμού και να διατηρήσουν τους χώρους αυτούς καθαρούς όπως είναι σήμερα.
Η καθαριότητα δείχνει τον πολιτισμό μας.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου