Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήρια Από την Έκθεση Γεωργικών & Παραδοσιακών Προϊόντων 16 Ιούλιου 2017


 Ενημέρωση  από το Σωματείο
θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ διοργάνωσε και πραγματοποίησε την έκθεση αγροτικών προϊόντων και έργων λαϊκής τέχνης στις 16 Ιουλίου 2017 στην πλατεία του Πόρου.
Στην Έκθεση συμμετείχαν εκθέτες απ’ όλη την Κεφαλονιά καθώς και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ3 το οποίο θα παρουσιάσει την εκδήλωση στην εκπομπή ‘’Κυριακή στο χωριό’’ που θα μεταδοθεί στις 13 Αυγούστου 2017 μαζί με τα  γυρίσματα της  όμορφης Σάμης.
  Η πρόεδρος Μαργαρίτα Βαβαση  Δ Σ ‘Οι Προννοι’  επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς 


Περισσότερα στην σελίδα.  porostoday.tumblr.com                      
Ευχαριστήρια
Από την Έκθεση Γεωργικών & Παραδοσιακών Προϊόντων  16  Ιούλιου 2017   
Μια εξαιρετική βραδιά κάτω από τον απαλό ήχο των μαντολίνων.  Η συναυλία του αξιότιμου Σωκράτη έδωσε στους επισκέπτες ακόμη μια φορά αξέχαστες μελωδίες, ευχαριστούμε φίλε Σωκράτη εσένα και τα παιδιά που ήρθαν από όλη την Κεφαλονιά .










Σε όλους τους εκθέτες μικρούς και μεγάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους , εδώ στην πλατεία του Πόρου  όπως κάθε χρόνο για την συνάντηση ανθρώπων την ανάδειξη των προϊόντων και το καλλιτεχνικό ταλέντο που κρύβει ο κάθε ένας που διακρίνετε με την αξία του
Η έκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών προϊόντων είναι η δέκατη έκτη, και έχει γίνει πλέων δεσμός.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εκπομπή ‘’Κυριακή στο χωριό’’ για την κάλυψη τις εκθέσεως που θα μεταδοθεί μαζί με την όμορφη Σάμη από την ΕΡΤ3 
Στο χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Προνησος με τον δάσκαλο Παναγή Κοκόση  μπράβο στα παιδιά με τους παραδοσιακούς χορούς, αξίζουν συγχαρητήρια .
Ευχαριστούμε την δασκάλα και τους χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου Ιωάννης Φωκάς  με τους όμορφους παραδοσιακούς χορούς που μας ταξίδευσαν σε άλλα μέρη της πατρίδα μας .
Στο πρόγραμμα μας είχαμε ασφαλώς και την ‘’Κεφαλλονίτικη Παρέα’’ με της Δασκάλες Μαρια Αυγουστατου και την Ρουλα Βώρου  με τις όμορφες χορεύτριες, δυστυχώς όμως ο καιρός μας τα χάλασε τελευταία στιγμή, ελπίζω όμως κάποια άλλοι φορά να απολαύσουμε το χορευτικό τους ταλέντο
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοικοκυρές για όλα αυτά τα γλυκίσματα  που έφεραν στο κεντρικό τραπέζι, το μπράβο ανήκει σε σας για τις κεφαλλονίτικες λιχουδιές και στο Συνεταιρισμό Ρομπόλα Κεφαλονιάς για το πλούσιο κέρασμα σε κάθε επισκέπτη καθώς και σε όλους τους εκθέτες και καλλιτέχνες
Είχαμε και την κλήρωση που δεν ολοκληρώθηκε . Τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε  την ημέρα και ώρα που θα γίνει η κλήρωση με πολλά δώρα .
Επίσης ευχαριστούμε τα ΜΜΕ και τις κεφαλλονίτικες ιστοσελίδες, καθώς και τους εθελοντές, χωρίς να ονομάσω κανέναν, αυτοί ξέρουν .
Ένα ευχαριστώ σε όλους, 
Η πρόεδρος Μαργαρίτα Βαβαση, επ / πρόεδρος Σ Ε Δ & Δ  Γεώργιος Μεταξάς

δειτε κα την αναρτηση  http://porosnewstv.blogspot.com/2017/07/2017_16.html

(ΤΑ  ΔΩΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΛΑ,  ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΓΙΑ  ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑς  ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ,,, ΔΥΣΤΗΧΩς  Ως  ΚΑΙ  ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕς,, ΜΑς ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ,, ΑΛΛΑ Η  ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑς  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΙΤΗΤΗ,, ΚΑΙ  ΜΑΚΑΡΙ  ΝΑ ΔΟΥΜΕ   ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!)


ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ
POROSNEWSTV.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου