Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

παράκτια ζώνη της Κεφαλονιάς

Τον κύριο Αντιδήμαρχο Σπύρο Σολωμό επισκέπτη σήμερα η κυρία Γιαννούλη αναπληρώτρια καθηγήτρια αρχαιολογίας του τμήματος ιστορίας Αρχαιολογίας και την διαχείριση των πολιτισμικών αγαθών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου , η οποία του ανέφερε για των ερευνών της παράκτια ζώνη της Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα της περιοχής προννων. Ο κ Σολωμός  την άκουσε με μεγάλη προσοχή και από ότι είπε, είναι πρόθυμος όπως πάντα να βοηθήσει σε ότι χρειαστεί η κυρία Γιαννούλη  για να συνεχίσει  την έρευνα που έχει αρχίσει εδώ και χρόνια , η κυρία Γιαννούλη συνοδεύεται από μαθητές και καθηγητές Πανεπιστημίου που γίνεται η έρευνα και θα παραμείνουν  έως  τις 31  Ιουλίου εδώ στον Πόρο .
Εμείς  ευχόμαστε καλή συνέχεια  και είμαστε πάντα δίπλα σε ότι μας χριστεί.
Γ Μεταξάς   Επ/πρόεδρος  ΣΕΔ&Δ  ‘’ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ‘’ 

Δειτε και  μια σχετικη αναρτηση με υποσυνδεσμους και σχολια
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM

2 σχόλια:

 1. Από ό,τι έχω μυριστεί εγώ, μάλλον πρόκειται για τσι σιδηροτροχιές του τρένου που μεταφέρανε οι πορθμείες τα βοοαμνοερίφια από απέναντι και έκανε στάση και τσι Οξειές!!
  Και από αυτό την τεχνολογία τότενες!
  Η πλάκα τση υπόθεσης είναι ότι σε τούτα τα κουρλονήσια που θέλουμε να λεγόμαστε η πατρίδα του Οδυσσέα, ούτε εφκειά που φαίνουνται δεν έχουνε ψάξει, σκέψου με αυτά που δε φαίνουνται πόσους αιώνες θα κάμουνε ακόμη όχι να ψάξουνε ακριβώς αλλά να σκεφτούνε ότι πρέπει να ψάξουνε.
  Οπότε οι Ομηριστές έχουμε «τροφή» για αιώνες!!!

  Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.
  Υ.Γ.
  Και έδεκει κοντά στη προίκα σου Γεώργιε έχει βρεθεί αρχαίο ναυάγιο αλλά ανάθεμάτι που το έχουνε ψάξει και γι΄αυτό δε ξέρουμε επίσημα τίποτις.
  Μόνο αρχαιολόγους ξέρουνε να βγάζουνε, από βοήθειες όμως σε δαύτους μπαρμπούτσαλα…
  Για κοιτάτε να βρείτε κάνα υποθαλάσσιο αγιασμένο κάστανο μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο για τίποτα ανασκαφές, ευκαιρία είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ,, ΑΣΤΑ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΕΔΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΑς ΠΑΝΕ,, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥς ΡΟΦΟΥς! ΕΣΥ ΟΠΩς ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΣΟΥ ΚΗΝΥΓΑς ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ,, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑ,, ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΥΡΩΝ,, ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή