Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Προσέκρουσε στο λιμάνι της Σερίφου το «Διονύσιος Σολωμός»

Σέριφος

Δεν τραυματίστηκε κανείς


Προσέκρουσε στο λιμάνι της Σερίφου το «Διονύσιος Σολωμός»
Το Διονύσιος Σολωμός στον Πειραιά το τέλος Ιουνίου: Το πλοίο ξεκίνησε ξανά την Τετάρτη τα δρομολόγια   (Φωτογραφία:  Intime )
Στο λιμάνι της Σερίφου προέσκρουσε, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, το «Διονύσιος Σολωμός», χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 491 επιβάτες, χτύπησε με την πρύμνη, με αποτέλεσμα να υποστεί ένα μικρό βαθούλωμα, που σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Το πλοίο αποβίβασε κανονικά τους επιβάτες και οχήματα στη Σέριφο και όταν επιθεωρηθεί από το κλιμάκιο επιθεώρησης αναμένεται να αναχωρήσει κανονικά για τον προορισμό του.

Ωστόσο δεν μπορεί να αποπλεύσει, έως ότου καταφθάσει εκπρόσωπος του νηογνώμονα και του κλιμακίου επιθεώρησης για τυπικό έλεγχο και προσκόμισης πιστοποιητικού ασφαλείας.

Οι επιβάτες θα προσωθηθούν στους προορισμούς τους με το «Αδαμάντιος Κοραής» και το ταχύπλοο καταμαράν «Speedruner», το οποίο φθάνει στις 7:30 το απόγευμα.

Στο «Διονύσιος Σολωμός» θα παραμείνουν 14 φορτηγά που έχουν προορισμό τη Σίφνο και τη Μήλο.

Το «Διονύσιος Σολωμός» που είχε αποπλεύσει το μεσημέρι από τον Πειραιά για Κύθνο Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, ξεκίνησε μόλις την Τετάρτη τα δρομολόγιά του, μετά τον εφοδιασμό του με τα απαραίτητα πιστοποιητικό ασφαλείας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου