Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς -Ιθάκης

ΤΟ POROSNEWS ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ  ΤΗΝ ΠΟΡΙΟΤΙΚΗ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ!!!
(ΜΑΚΗΣ  ΣΙΜΩΤΑΣ -
Υπεύθυνος ΓΕΜΗ)
H  νέα εκτελεστική επιτροπή (απουσιάζει ο κ. Γασπαρινάτος)
Σταύρος Σπαθής, Ανδρέας Παντελειός, Σπύρος Γασπαρινάτος, Χρήστος Καμπανός, Γιώργος Λασκαράτος, Μάκης Σιμωτάς , Άγγελος Γαλάτης.

Με γιορτινό και με φιλότιμες προσπάθειες «ενωτικό»  πνεύμα εμφανίστηκαν χθες το βράδυ τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για να εκλέξουν την Εκτελεστική Επιτροπή. Η έντονη προεκλογική εκστρατεία και η πολωτική αντιπαράθεση έχουν αφήσει το στίγμα τους στο νέο όργανο. Ο νεοεκλεγμένο πρόεδρος Σταύρος Σπαθής, ο νέο εκλεγμένος Α’ Αντιπρόεδρος Ανδρέας Παντελειός και ο νέος Γραμματέας Χρήστος Καμπανός φαινόταν «μαγκωμένοι» και έντονα προβληματισμένοι με τη νέα κατάσταση..
Τη συνεδρίαση άνοιξε ο πλειοψηφόν σύμβουλος Σταύρος Σπαθής ο οποίος επειδή συγκέντρωσε το 50+1 των ψηφισάντων εκλέγεται αυτόματα πρόεδρος χωρίς άλλη διαδικασία.
Ο χαιρετισμός του κ. Σπαθή ανέφερε : Θέλω να σας συγχαρώ ολους για την επιτυχία σας σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Από τη θέση του προέδρου σας προτείνω να αφήσουμε όλοι μας έξω από αυτή την αίθουσα το εγώ μας και να εργαστούμε για το κοινό καλό του εμπορικού κόσμου της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Εκ μέρους της αντιπολίτευσης του ψηφοδελτίου του κ. Σπύρου Γασπαρινάτου (ο ίδιος απουσίαζε εκτός Κεφαλονιάς) τοποθετήθηκε ο κ. Παπαναστασάτος ο οποίος μίλησε στο ίδιο ενωτικό κλίμα τονίζοντας ότι τα κομματικά , η πολιτική και οι άλλες αντιπαραθέσεις θα μείνουν έξω από την αίθουσα του Επιμελητηρίου.
Ο Πάνος Τζανάτος εκ μέρους της ΑΑΣ (αριστεράς) διευκρίνησε τις θέσεις της παράταξής του ότι η πολιτική δεν μπορεί να μείνει έξω από αυτή την αίθουσα καθώς οι αποφάσεις του οργάνου είναι πολιτικές, είναι αιτήματα, είναι διεκδικήσεις είναι θέσεις που πρέπει να διεκδικηθούν από την Κυβέρνηση.
Στη συνέχεια και μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής έγιναν οι εκλογικές διαδικασίες . Σύμφωνα με το Καταστατικό του Επιμελητηρίου ο Β Αντιπρόεδρος εκλέγεται υποχρεωτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση και για αυτή τη θέση προτάθηκε ο κ. Σπύρος Γασπαρινάτος αν και απών.
Τα αξιώματα : ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Γιορτινό και με φιλότιμες προσπάθειες «ενωτικό» εμφανίστηκαν χθες το βράδυ τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης…
KEFALONIAPRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου