Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΚΑΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΚΑΤΟΥ
Όταν καταφεύγει κανείς στο ψεύδος και στην παραπληροφόρηση για να δημιουργήσει σκοπίμως ψευδείς εντυπώσεις είναι βέβαιο ότι προκαλεί τον "πολιτικό-οίκτο"!
Τελευταίο επεισόδιο στη σειρά "Ψέματα" είναι το ηχητικο-οπτικο- video που παρουσιάζεται σήμερα στο site του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου(inkefalonia.gr). Ενώ το συγκεκριμένο βίντεο είναι από παλαιότερη εκδήλωση του «Ριφόρτσο» τότε που ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος ο κ.Κουρκουμελης, το inkefalonia το παρουσιάζει σκοπίμως ως βίντεο της χθεσινής εκδήλωσης με πρόδηλο σκοπό να αλλοιώσει την πραγματικότητα και να δώσει την ψευδή εντύπωση πως τάχα προσπάθησα να υποβαθμίσω την πολιτική παρουσία του συναδέλφου & Αντιδημάρχου Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη.
Η απουσία του κ.Κουρκουμελη από την χθεσινή εκδήλωση και η φωτογραφική απόδειξη που δείχνει την ενδυματολογική διάφορα επιβεβαιώνουν την "κατάντια" της παραδημοσιογραφιας.
Ο σεβασμός του κ.Κεκάτου προς τον κ.Κουρκουμέλη και η διαρκής συνεργασία τους είναι αυτονόητες έννοιες, που φυσικά οι "πολιτικά ανόητοι" αδυνατούν να κατανοήσουν.
Καλή αποκοπή !

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου