Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Στο Δημοτικό Θέατρο Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των σχολείων & Συναυλία Αγάπης

Ο Spiros Sakalis πρόσθεσε 31 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Ενα υπέροχο παζάρι καταπληκτικών δημιουργιών απο παιδιά.
Φωτογραφία του Spiros Sakalis.
ΚΕΔΗΚΕ: Στο Δημοτικό Θέατρο Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των σχολείων
Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί,η προγραμματισμένη εκδήλωση που θα γινόταν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό,
μεταφερθηκε στην ισόγεια αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Ο Κέφαλος».
Ολοι πρέπει να δώσουμε το παρόν ,να δούμε Το Δέντρο Της Αγάπης, να ενισχύσουμε το παζάρι των σχολείων καθώς επίσης να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Παρόν ο ''ΈΝΟΧΟΣ΄΄ όλων των υπέροχων Χριστουγεννιάτικων δημιουργιών του νησιού μας ο κ.Α.Κωνσταντάκης Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ.

και
Ο Spiros Sakalis κοινοποίησε το άλμπουμ του.
Εξαιρετική ΄΄Συναυλία Αγάπης΄΄ με σχήματα της ΚΕΔΗΚΕ στο θέατρο.
Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος", πραγματοποιηθηκε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης με τα καλλιτεχνικά σχήματα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Συμμετείχανν: η Μαντολινάτα Αργοστολίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Διονύση Παγουλάτου, η Φιλαρμονική Λειβαθούς "Χαρίλαος Χωραφάς" υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Γρηγόρη Βαγγελάτου και η Χορωδία & Μαντολινάτα Λειβαθούς υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά.Παρόντες ο Αντ/ρχος κ.Ε.Κεκάτος ,ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α.Κωνσταντάκης ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ.κ.Παπανστασάτος και ο Δ.Σύμβουλος κ.Κουρκουμέλης Η είσοδος ήταν ελεύθερη. και η παράκληση της ΚΕΔΗΚΕ ήταν οι θεατές, όσο και οι συμμετέχοντες, εφόσον έχουν τη δυνατότητα κατά την προσέλευσή τους να προσφέρουν μη ευπαθή τρόφιμα ή προϊόντα περιποίησης, τα οποία στη συνέχεια θα προσφερθούν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου