Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ

Αλήθεια έχει ποτέ κανείς σκεφτεί πόσοι Έλληνες μπορούν να έχουν μια σφαιρική γνώση ώστε να έχουν άποψη του πραγματικού μας συμφέροντος για όλο αυτό το σούσουρο με τη Μακεδονία? Πιστεύω ότι είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που γνωρίζουν το γιατί όλος ο κόσμος μας γνωρίζει σαν Greece και όχι Hellas και ποιος είναι υπεύθυνος για τούτοε. Να ΄ναι καλά τα πρόβατα… Αλήθεια πόσες εκατοντάδες χρόνια πίσω βρίσκεται η παιδεία μας σα λαού? Και για τους επιπόλαιους στη σκέψη όχι δε καβάλησα το καλάμι, αλλά βαρέθηκα να τρώω μπαστουνιές από δαύτο μια και ηλίθιος πλέον και μάλιστα με πατέντα!! Και πού ΄σαστε, κοιτάτε την ορά του γάιδαρου και άμα στάξει ειδοποιήστε με να προκάμω τίποτις και εγώ ο δόλιος… Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα σε Θέτει «βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος

Μόλις έρτουνε αυτά με τσι γαργαλιέρες στείλτε μου ένα e-mail, θα γίνω ένθερμος οπαδός τους γιατί κουράστηκα να γελάω από μόνος μου. Ξυπνάτε ορέεεεεεεεεε… κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα σε Ερχονται προσεχως Ειμαστε τελικα πολυ μπροστα!

Ξαναπλημμύρισε το Θριάσιο έ και? Αν γίνουν έργα αντιπλημμυρικά οι πρώτοι που θα αντιδράσουν είναι αυτοί που πνίγονται, γιατί θα χάσουν τα αυθαίρετα. Κα κα κα. Άμα γίνει κτηματολόγιο (από το 2000 ακούγονταν κάτι σχετικό) στη Κεφαλονιά, ποιοί θα αντιδράσουν? Μα τα 4/5 των κατοίκων. Το γιατί το ξέρουμε όλοι. Κα κα κα. Να ζητηθούν ευθύνες? Μα τί λέτε τώρα? Ολόκληρη χώρα φτώχεψε και δεν έφταιξε κανένας και ας φαινότανε το «πλούμ» πριν τουλάχιστο τρείς δεκαετίες. Ποιό είναι το κοινό πρωταρχικό χαρακτηριστικό του καλού πολίτη και του καλού συζύγου σήμερα? Άμα το βρείτε πηγαίνετε στο καθρέφτη και ρίξτε δυό φάσκελα σε αυτό που βλέπετε. Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα σε Η επανάληψη του δράματος στην Μάνδρα Αττικής.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου