Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟ

Orfeas Tzanetopoulos ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, τους ' Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Αιγάλεω',για την Ευγένεια που είχαν να τιμήσουν, στο πρόσωπό μου, την διαχρονική, ακατάλυτη ,φιλία και συνεργασία μας,για την αγαπημένη μας ομάδα,τον Α.Ο.Αιγάλεω. - Προεχόντως,όμως ,οφείλουμε Τιμή, Ευγνομωσύνη, και Ευχαριστίες, σε Αυτούς τους Ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι με την επαγγελματική τους κατάρτιση,τον ιδρώτα και το όραμά τους, ανέβασαν την ομάδα μας ,την περίοδο 1970-73, ,στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ιστορίας της,,από την ίδρυσή της το 1946 μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την αγάπη όλων των παρευρεθέντων - και ιδιαιτέρως το ίνδαλμα όλων των φιλάθλων - όχι μόνον της Πόλης μας Τάκη Μαρκόπουλο με τον πράο χαρακτήρα,για την κοινή φωτογραφία μας,που μου εδώρησε, από νικηφόρο αγώνα,το μακρινό 1970, στη Λαμία ,που κερδίσαμε ένα ακόμη Κύπελλο.που παραλαμβάνει ο Τάκης. 
Ο Orfeas Tzanetopoulos κοινοποίησε μια δημοσίευση
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες
Πραγματοποιήθηκε χθες το παιχνίδι του συλλόγου με τον Παναθηναϊκό για την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μάκη Κουντή.
Εκτός αυτού ο ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π τίμησε τον μεγάλο στρατηγό Μίμη Δομάζο για την τεράστια προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,ακόμη τίμησε τον πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω κον Ορφέα Τζανετόπουλο για την προσφορά του στον Α.Ο Αιγάλεω.
Παρευρέθηκαν πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και άλλων ομάδων καθώς και από το προεδρείο της 'Ενωσης συνδέσμων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά.


Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την οικονομική στήριξη του Μάκη και ιδιαίτερα την ομάδα βετεράνων του Παναθηναϊκού.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 27 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου