Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ξανά Πρόεδρος στο Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων “Οι Πρόννοι” η Μαργαρίτα Βαβάση

αναδημοσιευση από το portoni.gr

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη σήμερα το πρωϊ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., στο Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων “Οι Πρόννοι” με τους επαγγελματίες της περιοχής να στηρίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η Μαργαρίτα Βαβάση για μία δυναμική και ουσιαστική εκπροσώπηση με στόχο πάντα την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής του Πόρου.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα του Πόρου παρουσία και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Δημήτρη Ατσάρου.
Αρκετοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευαίσθητο χώρο του τουρισμού έδωσαν το παρών και ψήφισαν για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής αλλά και για τον Αντιπρόσωπο του Σωματείου στην Ομοσπονδία.
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. ήταν Μαργαρίτα Βαβάση, Χαράλαμπος Άννινος, Παναγιώτης Καμπίτσης, Αθανασία Μαρκάτου, Γεώργιος Μενεγάτος και Γιώργος Τζαμαρίας με την Μαργαρίτα Βαβάση να επανεκλέγεται Πρόεδρος στο Σωματείο με 17 ψήφους.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 19 μέλη του Σωματείου ενώ κατά τη διαδικασία της διαλογής δεν βρέθηκαν άκυρα ή λευκά.
Συγκεκριμένα και πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:
Μαργαρίτα Βαβάση 17, Χαράλαμπος Άννινος 11, Αθανασία Μαρκάτου 11, Γεώργιος Μενεγάτος 9 και Γιώργος Τζαμαρίας 9. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι ήταν τρεις και έλαβαν: Ανδρέας Πετράτος 15, Σπυρίδων Άννινος 11 και Σπυρίδων Τζαμαρίας 9. Τέλος για την Ομοσπονδία οι υποψήφιοι ήταν πάλι τρεις και έλαβαν: Μαργαρίτα Βαβάση 16, Αθανασία Μαρκάτου 12 και Γεώργιος Μενεγάτος 7.
Να ευχηθούμε καλή θητεία και καλό έργο στο νέο Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου