Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Aρθρο απο Σπύρο Καγκάδη

Μας εξέπληξε ευχάριστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριακός Μητσοτάκης στις προγραμματικές δηλώσεις του στην Ελληνική Βουλή το Σάββατο 20 Ιούλιου μας φανέρωσε τον αληθινά θετικά τρόπο νέας άσκησης πολιτικής της νέας Κυβέρνησης του για την ερχόμενη τετραετία εκπλήσσοντας μας για πρώτη φορά στα πρόσφατα δυσάρεστα χρονικά μας εξαιρετικά ευχάριστα!

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σε αντίθεση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όταν αυτός έγινε Πρωθυπουργός, με τις εξαγγελίες του δεν μας έκανε να ανησυχούμε βαθιά για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας. Αντιθέτως, είμαι σίγουρος ότι η Ελληνική Αγορά θα είναι από εδώ και εμπρός περισσότερο αισιόδοξη ότι τα καλύτερα για τις τσέπες των ταλαιπωρημένων Ελλήνων έρχονται άμεσα τώρα και μέχρι το μακρινό μέλλον.


Μεταξύ των εξαγγελιών του νέου Πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη για γενναίες μειώσεις φόρων, μείωσης της γραφειοκρατίας και άλλων πολλών θετικών μέτρων αυτό που νομίζω ότι έκανε σ' όλους εξ αρχής μεγαλύτερη θετική εντύπωση ήταν η καλύτερη των προεκλογικών υποσχέσεων του μείωση του φόρου εφιάλτη των Ελλήνων νοικοκυριών ΕΝΦΙΑ έως -30% (μεσοσταθμικά -22%) από φέτος τον Αύγουστο 2019 αντί των προεκλογικών υποσχέσεων του για μείωση των φόρων από το 2020.

Αυτό φανερώνει ότι η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πάλι σε αντίθεση με την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν "υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες" για να εκλεγεί. Αντιθέτως υποσχέθηκε αυτά που είναι ρεαλιστικά πραγματοποιήσιμα και στην συνέχεια όταν διαπίστωσε ότι έλαβε το "πράσινο φως" από την οικονομία για περισσότερα άρπαξε την ευκαιρία και τα δρομολογεί άμεσα προς όφελος όλης της Ελληνικής κοινωνίας.

Πάλι σε αντίθεση με την αρχή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι άμεσες και μελλοντικές πράξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αναμένονται να "τρομάξουν" τις εγχώριες και διεθνείς αγορές ή τους φιλικούς όπως φαίνονται τώρα δανειστές μας.

Οπότε, λόγω των παραπάνω μπορούμε είμαστε πλέον όλοι αισιόδοξοι τώρα ότι σε βάθος τετραετίας θα υλοποιηθούν όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας (αν όχι με αλλαγές προς το καλύτερο) και ότι οι ζωές όλων των Ελλήνων θα είναι θεαματικά καλύτερες για ακόμα περισσότερα χρόνια στο μέλλον.

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου