Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ των ανασκαφικών μας !!!!

1 (Επικαιρο)  σχόλιο απο τον Ασσιωτη Ροκκο :ΣΕ 




POROSNEWS.BLOGSPOT.COM

ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ

  1. Η πονεμένη ιστορία των ανασκαφικών μας λοιπόνε:

    Το γιατί δεν ασχολείται κανείς με αρχαιολογικές έρευνες στη Κεφαλονιά που αποδεδειγμένα πολλά ενδιαφέροντα έχει να αναδείξει ο τόπος, μάλλον έχει να κάνει με το βαθύ θρησκευτικό αίσθημα των κατοίκων οι οποίοι εφαρμόζουν κατά γράμμα τη γνωστή προσευχή … «Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον»… και άφες τι θα γένει αύριο…
    Όσο βεβαίως – βεβαίως και τη γνωστή παροιμία του νόνου μας «όσο πλέει δε βουλιάζει» που εφαρμόζοντάς την εδώ και χρόνους πολλούς, μείναμε εμείς κι ο κούκος γιατί οι περισσότεροι βουλιάξανε… χα χα.


    Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κανείς που θέλει να κοιτάει προς το μέλλον, αλλά και αν υπάρχει με αυτά που βλέπει και αντιμετωπίζει γύρω του απογοητεύεται πλήρως.
    Φωνάζουμε παράδειγμα για τις μελλούμενες εξορύξεις υδρογονανθράκων στη περιοχή αλλά δεν μας ενδιαφέρουν οι σημερινές «ενδορύξεις» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    Γενικώς πάντως σε τούτοε το ντόπο και να μη θες κουρλένεσαι και μπορεί να «άρπαξα» και εγώ και λέω παλαβομάρες.
    Το μόνο που μου δίνει λίγο θάρρος να λέω ότι είμαι καλά, είναι το ότι με ενοχλεί ακόμα να ακούω τη καμπάνα του ρολογιού του χωριού μου να βαράει τσι 11 το πρωί, τσι 1 το μεσημέρι, τσι 6 το απόγιομα και τσι δέκα το βράδυ.
    Τί αλήθεια εξυπηρετεί κατακαλόκαιρο με το χωριό γεμάτο τουρίστες ??

    Τσι περισσότερες φορές νομίζω πως κάποιος πέθανε (μακριά από μας) χα χα. Και μια μέρα που βάρεσε σε άλλη ώρα αρώτησα τι συμβαίνει και μου είπανε ότι κάνει δοκιμές ο «Κουασιμόδος», αλλά μας είχε αποχαιρετήσει μια γιαγιά πλήρης ημερών η καημένη!

    Αλλά ας μην ανησυχούμε και προ παντός μην αλλάζει κανείς πλευρό και αναταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα.

    Κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου