Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Αρθρο Σπυρου Καγκαδη - Η εθνική ανάκαμψη μας έρχεται με τον Κυριάκο!Τώρα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κοντεύει σχεδόν να διανύσει τον μόλις τρίτο μήνα της στην εξουσία της χώρας μας δεν μπορούμε παρά να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στα δρώμενα της αντίστοιχης περιόδου του Αλέξη Τσίπρα για να καταλάβουμε πόσο πραγματικά τυχεροί είμαστε τώρα!

Πως είναι δυνατόν να ξεχάσουμε την ανησυχία που μας προκαλούσε στην αρχή της θητείας του αποτυχημένου θιάσου του ΣΥΡΙΖΑ η περιπέτεια της βλακώδης ριψοκίνδυνης "υπερήφανης διαπραγμάτευσης" τους που όπως προβλέπαμε αποδείχθηκε τραγωδία; 

Πάρα τα πρόωρα παράπονα της σημερινής αντιπολίτευσης για τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η νέα κυβέρνηση ασκεί μια "ασφαλή" φιλολαϊκή πολιτική κυρίως μείωσης των φόρων και την βελτίωση της ασφάλειας στη χώρα μας που θα διασφαλίσει την μακρά ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας, άρα και των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων.

Αλλά δεν είναι όμως μόνο η εσωτερική αναπτυξιακή οικονομική και κοινωνική πολιτική που ασκεί ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριακός Μητσοτάκης που θα γεμίσει τις τσέπες των Ελλήνων. Ο Κυριάκος έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και στο προσωπικό επαγγελματικού τύπου αγώνα του για την προσέλκυση επενδυτών από το εξωτερικό στην Ελλάδα και την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων στις ξένες αγορές    επιδιώκοντας έτσι επίσης την αύξηση των καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας!

Άλλωστε, η επιτυχία μιας οποιαδήποτε εθνικής οικονομίας δεν θέλει ριψοκίνδυνες "μαγικές συνταγές" αλλά την γνωστή και σε άλλες χώρες που αναπτύχθηκαν θεαματικά σκληρή και συστηματική δουλειά. Και αυτό ακριβώς και περισσότερα κάνει ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπότε η ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας και οι καλύτερες μέρες για τους ταλαιπωρημένους Έλληνες ήρθαν ήδη και θα είναι εκπληκτικά ακόμα καλύτερες στο μέλλον!

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου