Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ολυμπιακός: Αλλάζει όνομα και σήμα ενόψει της συμμετοχής στην Α2


Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο


Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην κατηγορία με τη δεύτερη ομάδα τους


Ολυμπιακός: Αλλάζει όνομα και σήμα ενόψει της συμμετοχής στην Α2
Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της ομάδας μπάσκετ που θα αγωνιστεί αυτήν τη σεζόν στην Α2, κ
ατηγορία στην οποία οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με τη δεύτερη ομάδα τους.
Όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι», ενημέρωσαν την ΕΟΚ ότι ο διακριτικός τίτλος της ομάδας που θα αγωνιστεί στο εν λόγω πρωτάθλημα, θα είναι «OLYMPIACOS B - DEVELOPMENT TEAM», δηλαδή«OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ». Μάλιστα, θα υπάρχει και νέο σήμα.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: "OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM" και στα Ελληνικά: "OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ".
Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».
ΠΗΓΗ Νewsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου