Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ασημινα Γαβριελατου - πρωτη τακτικη Δημοτικη συμβουλος Ελειου- Προννων

Μίνα Γαβριελάτου
Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών ανακηρύχθηκα πρώτη τακτική Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Ελειού Πρόννων. Για άλλη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς, που με υποστηρίξατε σε αυτό μου το βήμα, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους συμπολίτες μου. Είμαι συγκινημένη για το αποτέλεσμα, αλλά προπάντων για την αγάπη και την υποστήριξη, που εισέπραξα, ακόμα και από πολιτικά αντίθετους κατά την εκλογική αναμέτρηση. Δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας στο δύσκολο έργο του νέου μας Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Η εικόνα ίσως περιέχει: την Μίνα Γαβριελάτου, χαμογελάει, κείμενο
μερικα απο τα πολλα σχολια  στην κοινοποιηση απο την ιδια!

Sotiris Kouris Καλή επιτυχια ,και καλή δύναμη , η εμπειρία σου και η αποτελεσματικότητα σου θα δώσουν νεα δυναμική στην περιοχή σου . Η Περιφέρεια θα σταθεί αρρωγός στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας !
Γιάννης Πετράτος Συγχαρητήρια για την εκλογή σου η παρουσία σου χρειάζεται στα δρομενα της περιοχής μας
Elpitha Katsaiti Μπράβο σου, πολύ το χάρηκα, μια δυναμική παρουσία και με γνώσεις στο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη του Θεόφιλου αποκτά μεγαλύτερη δυναμική.Καλή θητεία από καρδιάς !!!!! Μπορείτε να κάνετε πολλά και πολλά και πολλοί μπορούν να μπούν στην θέση τους, γιατί πέρα από τα υπόλοιπα, ντρέπεται πια κανείς να πεί πως υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση, εκεί φτάσαμε. Φιλάκια πολλά !!!

Γιωργος Γκιαφης συγχαρητηρια,,, σου ευχομαι καλη και δημιουργικη θητεια,, και σιγουρα ολοι περιμενουμε πολλα στο επομενο διαστημα!! Χρειαζομαστε ενα καλο νοικοκοιρεμα στον τοπο
2

και με πηγη  την εγκυρη kefaloniapress
Με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία δημοσιεύθηκε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 και επικυρώθηκε το πρωί στις 27 Σεπτεμβρίου, λήγει υπέρ της Μίνας Γαβριελάτου η διεκδίκηση της μίας εκ των δύο εδρών του Ελειού Πρόννων του ψηφοδελτίου του Θεόφιλου Μιχαλάτου.


Μίνα Γαβριελάτου

Με την απόφαση αυτή η κα Γαβριελάτου κέρδισε δυο ψήφους και έχασε μία (από 448 πήγε στους 449), ο κ. Νίκος Κουρκουμέλης έχασε δύο ψήφους και κέρδισε μία (από 448 πήγε 447) και ο κ Γιώργος Θωμάς έχασε τρεις ψήφους (από 449 πήγε 446).
Δημοτικοί Σύμβουλοι λοιπόν στην Δημοτική Ενότητα του Ελειού Πρόννων από το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου, είναι πλέον η πολιτικός μηχανικός Μίνα Γαβριελάτου και ο επιχειρηματίας Νίκος. Κουρκουμέλης.
Αυτή η επιτυχία της κας Γαβριελάτου φέρνει άλλη μια γυναίκα στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου . Μαζί με την κυρία Κρυσταλία Μιχαλάτου, αντιδήμαρχο Λειβαθούς, η κα Μίνα Γαβριελάτου κάνουν την γυναικεία ομάδα όχι μόνο της παράταξής τους αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.
Στην κα Γαβριελάτου ευχόμαστε Υγεία και  δημιουργική Θητεία στο δημοτικό συμβούλιου του νεοσύστατου δήμου Αρργοστολίου.





/div> και με πηγη την εγκυροτατη Kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου