Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Συνεχεια και σημερα στο "Καινουριο" γηπεδο Μπάσκετ Πόρου

ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟ:  Τέλος αναρτησης  εχουν ηδη υπαρξει σχολιασμοι:

Διαβάστε τους:

 ΠΟΡΟΣ : Ένα ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ, με την οικονομική ενίσχυση του δήμου και την εθελοντική εργασία των νέων.

Μια ομάδα κατοίκων μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας, ανέλαβαν μια εθελοντική πρωτοβουλία, για αναβάθμιση του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή Πόρου.
Οι εθελοντές καθάρισαν το χώρο του γηπέδου μπάσκετ και αφού προμηθεύτηκαν χρώματα από τον Δήμο Αργοστολίου με την συνδρομή του αντιδημάρχου Νικόλαου Κουρκουμέλη προχώρησαν στο βάψιμο του δαπέδου όπως και των μπασκέτών, επίσης έκαναν και την διαγράμμιση του γηπέδου που είχε σβηστεί με τα χρόνια.
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικά στιγμιότυπα τόσο από την κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο πριν τις παρεμβάσεις, στιγμιότυπα από τη δράση των εθελοντών και φυσικά τα αποτελέσματα της προσπάθειας
Συγχαρητήρια
στα παιδιά που εθελοντικά βοήθησαν σε όλο αυτό κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.
ο πρόεδρος της κοινότητας Πόρου
Οδυσσέας Γαλιατσάτος


Με μια ακόμη παλιά φωτο!! "Απο 
ΛΕΦΟ"  Λευτέρη Σεριατου,, ονοματα μετα την φωτο!!

Εδώ   θα παρακαλούσα και προσωπικά,, όποιος  έχει κάποια ακόμη παρόμοια φωτο εποχής,, 
να  μας  την εδινε να την ανεβάζαμε!
Ενημερωτικα ειχε γινει και το "ΠΟΡΟΤΡΟΠΑΙΟ " 3Χ3  ΤΟ 1995  με 8 ομάδες  τοτε και νικητρια τον Απολλωνα με τον Αλεξξη Διαμαντατο!   , Εποχή να θυμισω  που είχε ξαναβαφτεί για πρώτη φορα   και επισκευαστει με επιτυχία και πάλι το γήπεδο , με οικολογικα  τοτε  χρεώματα, και με χρηματοδότηση τότε  από την τότε νεο-ιδρυθεσα   Εταιρεια Επιμορφοσης Οικολογιας και   Αναπτυξης Πόρου
 ΝΕΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ, !, που για λογους που δεν χρειάζεται  και  δεν υπαρχει και κανένας λογος  να αναλύσω ,  μετά  το τότε  λοιπόν τουρνουά,  ,έδωσε   βραβεία  και  μετά   διαλύθηκε!!!!


Λεφος Τάσης Διονύσης Ηλίας Κώστας (Γκουφη)

Σχόλιο Μακη Σιμωτά:

Σ'αυτό το γήπεδο από μικρά παιδιά με τον φίλο Αλέξη έχουμε ζήσει πάρα πολλά...από χτυπήματα μέχρι διοργανώσεις τουρνουά μπάσκετ!!! Και οι μορφές που ανέφερε ήταν όλοι τους εμβληματικοι....οι νέοι ας βγουν έξω από τα σπίτια τους και ας το χαρούν!!! (Υ.Γ. Προς κύριο Αντιδήμαρχο και κύριο Πρόεδρο...σύντομα να αλλάξετε και τις μπασκετες εξολοκλήρου όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο σημείο αναφοράς). Ευχαριστώ.

Πολλα μπραβο σε αυτους που το σκεφτηκαν , σε αυτους που το χρηματοδοτησαν, και ακομα πιο πολλα σε αυτους που το εκτελεσαν. Ειναι ενα μερος με πολλες αναμνησεις για πολλους . Γιωργο εχω μια φωτο με την κανονικη drink team με την στολη την οποια την ειχα…

οπωσδηποτε,,Μάκη   να φτιαξουμε ενα αλπμουμ ενθυμιο,,για  τα  νεα παιδια πια!

Βάλτε και σύρμα γύρω γύρω για να μην ψάχνουμε μπάλες στο λιμάνι
αποφασισαμε να μην γραφτει τελικα το drink team,, και θα παει με φατσα προς δρομο στο κετρο γηπεδου το καρφωμα με το καλαθι και , στις κιτρινες ρακετες το καρφωμα τζορνταν, θα ξαναζωγραφιστουν εκει που ηταν οι δυο φλεγομενες μπαλες με κεραμυδι χρωμα, και κιτρινη φλογα, και στις ρακετες στο διαγωνιο των φλ. μπαλων οι μπαλες ελληνικη σημαια! Το Ι love poros σιγουρα στην θεση του προβολεα, ωστε οποιος βγαλει φωτο,, να φαινεται το γηπεδο και η θαλασσα στο φοντο, και στην μερια της θαλασσας ειπαμε το ιδιο, αλλα μπορουμε να βαλουμε και το I love this game.
Ειπαμε επισης οτι σιγουρα θελουμε ακομη καποιο χερι πρασινο, και λιγο κιτρινο και λιγο κεραμυδι σε μερικα σημεια,, αλλα μας τελειωσε το χρωμα, και σιγουρα παλι τις γραμμες, και να δουμε και τι θα γινει με τα ταμπλο! αν δεν εχουν παραγγελθει, να κινηθουμε ωστε να παρουμε τα ταμπλο απο αυτες που ειναι στην κοινοτητα! και φυσικα να ξαναμαζευτουμε μολις επιτρεψει ο καιρος, και παλι δυναμικα  ! Φυσικα καθε αλλη αποψη την συζητάμε!

και Ο χρήστης 
Andreas Konstantatos
 είναι στην πόλη 
Póros, Kefallinia, Greece
.

Γήπεδο μπάσκετ, άρτι βαμμένο, αποκτήσαμε, άντε να φτιάξουμε και ομαδα... Και γρήγορα γιατι έρχονται οι Σέρβοι...

9 σχόλια:

  1. Γιώργο , αναπολώντας τη δεκαετία του ΄80 ξέχασα δύο ακόμη πρόσωπα στο μπάσκετ. Δεν πρέπει να μείνουν παραπονούμενοι και αυτόι. Πάμε ,λοιπόν, τον Πιέρρο τον Σταλόνε , τον χτιστό , τον Λεμπρόν Τζέιμς πριν ακόμη γεννηθεί και το Δημήτρη το Βαλσαμή, τον κοντορεβιθούλη που κάθε τρόπο στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό ζυγίζοντάς την πάντα. Πες μου αν ξέχασα κάποιον εκτός από τους ετεροδημότες.
    Drink team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιθανον να βρουμε και καποιες ακομη φωτο,, αν υπηρχαν και καποιες απο το ποροτροπαιο 95, ή καποια αναφορα στις τοτε ομαδες, και βεβαια θα ηταν καλο να την καναμε μια αναρτηση αναφορα,, η οποια θα μπορουμε ανα πασα στιγμη να την εχουμε! Θα μπορουσαμε αν ολα τουριστικα πανε και καλα,, να οργανωναμε λιγο την νεα γενια,, για ομαδα,,ωστε να παιζουν αγωνες και παλι με σερβους πχ, που ειναι οπως ολοι γνωριζουμε πολυ μπασκετοφιλοι, και φυσικα ,,επιβαλεται να λειτουργει και το βολευ,, που ειναι λιγο πιο κατω! Στην Φωτο Οδυσσεα, δεν θυμαμαι αυτους που ειναι στην κατω σειρα, και τον πρωτο διπλα μου αριστερα! Βοηθησε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως ξέρεις έχω όλα τα αρχεία από το Ποροτρόπαιο , αλλά δεν έχω φωτογραφίες. Πόντους , παίκτες , συνθέσεις και την ομάδα μου. Απόλλων Πρόννων : Μίλτος Τζαμαρίας , Μάκης Σιμωτάς , Μάκης Πούλος και Διαμαντάτος Αλέξης. Την επόμενη χρονιά μαζί με τον Μαλνταβάνο Γιώργο, πήραμε το τουρνουά σε όλη την Κεφαλονιά μέσα στο Αργοστόλι , 3on 3 Sprite , αντιμετωπίζοντας παίκτες από τον ΑΣΚ.
    Drink Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανανεωνω την αναρτηση με ενα κειμενο Οδυσσεα,, και ενημερωση να διαβαστουν και τα σχολια μας!

      Διαγραφή
  4. Γιώργο Γκιαφη η νικήτρια ομάδα του 3on3 στον Πόρο τότε αν θυμάμαι καλά ήταν η ομάδα του Παναγή Καμπιτση και Διονύση Βαβαση που αντιμετώπισαν στον τελικό την ομάδα του Αλέξη Σδριν και του Ξενόπουλου. Εμείς ήρθαμε τρίτοι παρ'όλο που ήμασταν οι νεότεροι σε ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο Γκιαφη η νικήτρια ομάδα του 3on3 στον Πόρο τότε αν θυμάμαι καλά ήταν η ομάδα του Παναγή Καμπιτση και Διονύση Βαβαση που αντιμετώπισαν στον τελικό την ομάδα του Αλέξη Σδριν και του Ξενόπουλου. Εμείς ήρθαμε τρίτοι παρ'όλο που ήμασταν οι νεότεροι σε ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειχα την εντυπωση οτι εισασταν εσεις,, αν θυμασαι ονοματα ομαδων να τα κανουμε μια αναρτηση,, απλα προς υπενθιμηση,, και να αναφερω και οτι και οι εθελοντες ηταν πολλοι φετος, απλα δεν μπαινουμε στην διαδικασια να γραφουμε ονοματα, διοτι κανεις δεν το κανει για προβολη, αλλα απο χαρα και αγαπη για το αθλημα! Επισης καλό θα ητανε να φτιαχναμε και ενα βιβλίο,, οπου ανα χρονολογια-σελδα γεννησης ,, να καταγαφαμε σιγα σιγα ολους οσους ξερουμε η μας ενημερωσουν οτι εχου παιξει σε αυτο το γηπεδο, απλα για αναφορα στον χωρο,, μιας και οντως αποτελει ιστορια του χωριου
    Ισως και αν φτιαχναμε και ενα ατυπο 5μελες συμβουλιο,, να οργανωνουμε την νεολαια, και ισως και διοργανωσεις,, δεν θα ηταν ασχημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται ότι νίκησαν ο Παναγής με τον Βαβάση. Εμείς ήρθαμε προτελευταίοι , Στ Δημοτικού πηγαίναμε τότε και οι άλλοι πρώτοι Α΄ΛΥκείου. Την επόμενη όμως χρονιά πήραμε το 3on 3 στο Αργοστόλι για όλη την Κεφαλονιά σε ηλικίες 12-13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Διονύσης ο Βαβάσης ήρθε και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Το απόγευμα θα πάω Πόρο να ψάξω να τα βρω να τα ανεβάσω. Πολύ ωραία διοργάνωση πάντως από Γιώργο Γκιαφη και Ηλία Γουλίμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή