Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Παρατράγουδα εχουμε και σε Πάτρα!!

 

Ενημέρωση από

Δυστυχώς! δεν συμβαίνουν μόνο παρατράγουδα ως προςτα μυκηναϊκά ευρήματα στην Κεφαλονιά , αλλά και ο άξιος Δήμαρχος της Πάτρας παρόμοια θέματα αντιμετωπίζει !

(το κοινοποίησα , Μαίρη με την άδειά σου , Η αλήθεια πρέπει να κυκλοφορεί ! )

Ραβουν, ξυλωνουν, δουλεια να μην τους λειπει, πανελλαδικα, Ανδρονικη μου. Αυτο δεν σημαινει πως τρεφω λιγοτερο σεβασμο προς τον αξιο δημαρχο σας, τον συντροφο Πελετιδη.
εδω ομως ουτε ραβουν ουτε ξηλωνουν ,,στασιμες οι καταστασεις ! Ακομη και τα πλωτα αμα ερθουν φοβαμαι οτι λογο βαθους δεν θα χωρανε στο λιμανι

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ
• Με πρόσχημα τη θέση ενός αντλιοστασίου επιχειρούν να σταματήσουν τα έργα με κίνδυνο να γίνει απένταξη από το ΕΣΠΑ
Για πολλές δεκαετίες η Πάτρα συζητούσε για αναγκαία έργα αποχέτευσης ακόμα και στο κέντρο της πόλης.
Όταν μάλιστα έγιναν συγχωνεύσεις δήμων και 4 πρώην Καποδιστριακοί δήμοι ενώθηκαν με την Πάτρα, το πρόβλημα έγινε εντονότερο, αφού κανένας από αυτούς τους δήμους δεν έχει δίκτυο αποχέτευσης.
Αυτό το τεράστιο πρόβλημα ανέλαβε να λύσει η δημοτική αρχή Πελετίδη.
Τα έργα αποχέτευσης είναι ήδη σε εξέλιξη. Περισσότερα από 100 εκ. ευρώ θα διατεθούν από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τα έργα.
Παράλληλα με αποχετευτικά έργα που έχουν ξεκινήσει στην παραλιακή οδό Ακτή Δυμαίων, όπου βρίσκεται και το Νότιο Πάρκο, η ΔΕΥΑΠ τούτη την περίοδο σκάβει τον πρώην δήμο Βραχνείκων.
Στην περίφημη παραλία της περιοχής, μήκους 4 χλμ. η ΔΕΥΑΠ αξιοποιώντας τις μελέτες που βρήκε από προηγούμενες δημοτικές αρχές για τη θέση 3 αντλιοστασίων, προχωρά στην κατασκευή αυτών.
Ωστόσο, η παράταξη της αντιπολίτευσης, του Γρ. Αλεξόπουλου (ΚΙΝΑΛ) σήκωσε κουρνιαχτό για τη θέση του αντλιοστασίου, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.
Το πιο αντιφατικό στην υπόθεση είναι ότι αυτοί που φωνάζουν τώρα για τη θέση του υπό κατασκευή αντλιοστασίου, είναι οι ίδιοι που χωροθέτησαν και μελέτησαν το έργο όταν ήταν δημοτική αρχή.
Η ΔΕΥΑΠ για τα έργα αυτά έχει αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες αρχές, ενώ επισημαίνει πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και πως αν δεν γίνει στην επιλεγείσα θέση το αντλιοστάσιο, δεν μπορεί να γίνει και η αποχέτευση της περιοχής.
Παρά ταύτα, η αντιπολίτευση παρέσυρε με την παραπληροφόρηση που έκανε, καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι έστειλαν εξώδικο στο δήμο και απειλούν με δίκες αν δεν σταματήσουν τα έργα που είναι σε εξέλιξη.
Επιδιώκουν, δηλαδή, να τινάξουν στον αέρα ένα έργο πολλών εκατομμυρίων, για το οποίο οι δημότες δεν θα επιβαρυνθούν καθόλου.
Επειδή πρόκειται για έργο ΕΣΠΑ εάν μπλοκαριστεί μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια, το πιθανότερο είναι να χαθούν οι ημερομηνίες ολοκλήρωσής του και να απενταχθεί !
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, η αντιπολίτευση στο δήμο με πρόσχημα το αντλιοστάσιο, δε θέλει να γίνουν τα έργα αποχέτευσης, τα οποία περιμένει πολλά χρόνια ο κόσμος, για να μην επωφεληθεί εκλογικά ο Πελετίδης ένα τόσο σημαντικό έργο που αφορά χιλιάδες νοικοκυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου