Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Τους 30 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία το Πάσχα

 

α μεγάλα διαστήματα με ήλιο ,η Σαχαριανή σκόνη, οι ήρεμες θάλασσες  και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Πιο αναλυτικά:

Κυριακή των Βαΐων: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και γρήγορη βελτίωση. Βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης. Η  μέγιστη  θερμοκρασία θα αγγίξει τους 18-20 βαθμούς στα ηπειρωτικά και  τους 21 με 23 βαθμούς στα νησιά.

Μ.Δευτέρα : Ηλιοφάνεια. Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο νότιο-ανατολικό Αιγαίο με γρήγορη εξασθένιση. Η θερμοκρασία σε άνοδο ,θα φτάσει τους 22-23 βαθμούς στα ηπειρωτικά. 

Μ.Τρίτη - Μ.Τετάρτη - Μ.Πέμπτη : Μεγάλα διαστήματα με ήλιο, περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 26 βαθμούς τις θερμές ώρες της ημέρας , ενώ από την Μ. Τετάρτη αυξημένη θα είναι η συγκέντρωση της Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι νοτιάδες θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη.

Μ. Παρασκευή- Μ. Σάββατο- Κυριακή του Πάσχα: Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ο υδράργυρος δεν αποκλείεται στη νότια Ελλάδα να φλερτάρει ακόμα και με τους 29 - 30 βαθμούς .

ΠΗΓΗ  INKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου