Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τα εμβόλια για τον Κορονοϊό ήρθαν για να μείνουν!

 Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε η νέα λακωνική ανάρτηση στο Twitter του Έλληνα ηγέτη της Διεθνής Αμερικανικής Φαρμακευτικής Pfizer-BioNTech Άλμπερτ Μπουρλά  την Παρασκευή 23/4 ότι συμφώνησε με την κυβέρνηση του Καναδά για την προμήθεια των γνωστού επιτυχημένου εμβολιού του κατά του Κορονοϊού μέχρι το έτος... 2024! 


Πιο συγκεκριμένα ο Καναδάς των 38,44 εκατομμυρίων κατοίκων συμφώνησε να προμηθευτεί επιπλέον των συμφωνηθέντων δόσεων για το 2021 μέχρι 125 εκατομμύρια δόσεις για τα επόμενα έτη 2022 και 2023 με την προοπτική για μέχρι 60 εκατομμύρια πρόσθετες δόσεις για το 2024 όπως λέει επί λέξη η ανακοίνωση του Άλμπερτ Μπουρλά. 

Η παραπάνω ανάρτηση μας δείχνει ότι ο εμβολιασμός μας εναντίον του Κορονοϊού, με τις διαρκώς νέες μεταλλάξεις του, δεν είναι κάτι που όπως θα ελπίζαμε θα λήξει και σ' εμάς φέτος αλλά θα πρέπει να συνεχιστεί και στο μακρινό ορατό μέλλον. 

Τέλος, το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι βλέπουμε πως ο θανατηφόρος Κορονοϊός, που τόσα δεινά μας έχει προκαλέσει, με την βοήθεια της ιατρικής επιστήμης, των φαρμακευτικών εταιριών καθώς και των κυβερνήσεων σ' όλο τον κόσμο θα νικηθεί στο τέλος. 

Ο Κορονοϊός θα νικηθεί έστω αν θα πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο κατά του Κορονοϊού κάθε χρόνο όπως συζητιέται τώρα τελευταία όπως γίνεται για πολλούς συμπολίτες μας και με το εμβόλιο κατά της Γρίπης. 

Όποτε όπως φαίνεται θα εισέλθουμε σε μια νέα εμβολιαστική, κοινωνική και ιατρική "κανονικότητα" μέχρι, όπως ελπίζουμε, οι μελλοντικές μεταλλάξεις του Κορονοϊού να παύσουν να είναι δραματικά θανατηφόρες. 

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου