Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Και ήρθε η αποκοπή.....

Δεν διεξάγεται η κυκλοφορία από το ποτάμι του Πόρου, λόγω του όγκου του νερού που έχει κατέβει. 

Η ΕΟΔ έκτακτων αναγκών Ελειου Πρόννων τίθεται σε υψηλή επιφυλακή, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν και την Κεφαλονι,ά παρακαλουνται τα μέλη της ομάδας μας για τα προβλεπόμενα, περιορίζεται τις μετακινήσεις σας

Τηλ ανάγκης 199 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ .ΥΠΗΡΕΣΙΑ η 100 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πόρος: Αναστολή λειτουργίας δημοτικού σχολείου Πόρου.
Απόφαση Δημάρχου.
Λογω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου Πόρου.
Ο Δήμαρχος Αργοστολίου
Θεόφιλος Μιχαλάτος.

ρεπορταζ!! 

βιντεο και στο φεις!!  Ε Δ Ω

Mας πηρε το ποτάμι,, μας πήρε ο ποταμός!!

 Η επικινδυνότητα σε εικόνες......

Μόνο ένα σχόλιο.....Ντροπη






Xθεσινοβραδινη αναρτηση του Προεδρου Πορου, και σχολιασμοι!
Γέφυρα Πόρου: Ενέργειες κατά τη διάρκεια της καταιγίδας
Η κοινότητα Πόρου παρακαλεί τις πολίτες που κατοικούν στην περιοχή Ράγια πόρου να λάβουν έγκαιρα τα ενδεδειγμένα μέτρα στις οδικές μετακινήσεις τους για την επερχόμενη κακοκαιρία.
Σας ενημερώνουμε ότι με μοναδικό στόχο την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα, για παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των πολιτών ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής της γέφυρας Μπέλεϊ του Πόρου, και ζητήθηκε από τον ανάδοχο του έργου η άμεση αποπεράτωσή του έργου το συντομότερο δυνατό.
Με την έναρξη εργασιών της γέφυρας έγινε επίσπευση και ολοκλήρωση της κατασκευής του πεζόδρομου που επιτρέπει την άνετη διέλευση αποκλειστικά και μόνο στους πεζούς και δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων.
Για τις μετακινήσεις των οχημάτων είναι ο παραλιακός δρόμος του ποταμιού, που σε εκδήλωση έντονης βροχόπτωσης και για κάποιο χρονικό διάστημα μετά, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.
Α) Αποφύγετε τις μετακινήσεις σας πεζή ή µε το αυτοκίνητό σας, σε πλημυρισμένο δρόμο στο ποτάμι .
Β) Μεταβάλλετε το πρόγραμμα της μετακίνησής σας.
Γ) Ενημερωθείτε εκ των προτέρων για την κατάσταση του οδικού δικτύου.
Δ) Παρατηρήστε προσεκτικά το ύψος του νερού επι του οδοστρώματος στο ποτάμι.
θα θέλαμε τέλος να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Όπως πυροσβεστικό, όχημα και προσωπικό σε ετοιμότητα στη περιοχή Ραγια.
Για περισσότερες πληροφορίες θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με τον Α/Δήμαρχο ΔΕ Ελειού-Πρόννων κο Κουρκουμέλη Νικόλαο 6972336053 και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πόρου κο Οδυσσέα Γαλιατσάτο 6932638470.
Ο πρόεδρος Πόρου
Οδυσσέας Γαλιατσάτος.
  • Αριστοτέλης Μπατιστάτος
    Δεν είδαμε φωτογραφίες εργασιών τις προηγούμενες μέρες. Μήπως γιατί από τη μέρα που ξηλώθηκε η γέφυρα μέχρι και σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε καμία εργασία; Η διάβαση πεζών είναι αυτή που μας ενημερώνει πως περνάμε με δική μας ευθύνη, με ότι αυτό υπονοεί; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη ενός κλειστού σχολείου, μη προσεγγισημων επιχειρήσεων και μιας ολόκληρης περιοχής αποκλεισμενης, λόγο της κάκιστης οργάνωσης και καθυστέρησης παράδοσης, της μόνης νόμιμης και ασφαλούς διόδου εν μέσω κακοκαιρίας;
    10

    • Γιωργος Γκιαφης
      Δυστηχως ο Δημος δειχνει ,να μην εχει καταλαβει τελικα  την επικινδυνοτητα,, οταν γινει το κακο θα ειναι πολυ αργα

    • Μεγαλυτερη ντροπη νιωθω διαβαζοντας και την πινακιδα!!
    •  Ευθυνη θεωρω μονο οποιος περναει δεν εχει

  • Napo Aggelatos
    Πολύ σωστά τα λέει κι κύριος Μπατίστατος....από τη στιγμή που ξηλώθηκε η γέφυρα μόλις χτες έγινε κάτι και η διάβαση των πεζών γίνεται με δική τους ευθύνη;;;;με ότι αυτό συνεπάγεται;;;και τώρα αν φουσκώσει το ποτάμι πάλι με δική μας ευθύνη θα περνάμε;;;γνωρίζουμε όλοι ότι κακώς έγινε τώρα το έργο αυτό αλλά είπαμε ότι γίνεται για το καλό της περιοχής αλλά αν η περιοχή κοπεί στη μέση τότε ποιος θα πάρει την ευθύνη;;;και όντως μέχρι χτες το μόνο που ακούγαμε ήταν εικασίες για το έργο (ενώ αρχικά σε άλλο ποστ αναφέρεται ότι το έργο θα είχε παραδοθεί στα τέλη Οκτωβρίου τώρα ακούσαμε ότι τότε θα αρχίσουν οι εργασίες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου