Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Παρουσία του βουλευτή το συμβούλιο της κοινότητας Πόρου.

 


Παρουσία του βουλευτή το συμβούλιο της κοινότητας Πόρου.Σήμερα, στις 16 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Σάββατο ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα της κοινότητας πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του συμβουλίου της κοινότητας Πόρου.
Στην συνεδρίαση κατόπιν επιθυμίας του ιδίου και προσκλήσεως του συμβουλίου παρευρέθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κος Παναγής Καππάτος.
Παρών στην συνεδρίαση και ο αντιδήμαρχος Πρόννων Νικόλαος Κουρκουμέλης,
Ο αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου καλωσόρισαν τον βουλευτή και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα της περιοχής, για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, τα αιτήματα των κατοίκων και ζήτησαν από τον βουλευτή την προβολή και την αντιμετώπιση τους.
Ο Βουλευτής μας υποσχέθηκε την βοήθεια και την υποστήριξη του και ότι προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις, μαζί με τον Αντιπεριφεριάρχη και τους τους δημάρχους για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού μας.
Μας ενημέρωσε για τις αλλεπάλληλες επαφές σε υπουργεία στην Αθήνα που είχε μαζί με τον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο για σημαντικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας, όπως τον μυκηναϊκό τάφο στα Τζαννατα, (στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Κουρκουμέλης), το λιμάνι του Πόρου, τα αδιάθετα οικόπεδα και το σχολικό συγκρότημα του Πόρου καθώς και για το δρόμο Αργοστολίου -Πόρου.
Μας μίλησε για το Κτηματολόγιο και τους δασικούς χάρτες και την προσπάθεια που καταβάλει για να μη χαθούν ιδιοκτησίες.
Το συμβούλιο της κοινότητας τόσο για τις συναντήσεις σας με την υπουργό πολιτισμού όσο και για την επερώτηση στην βουλή για τον μυκηναϊκό τάφο των Τζαννάτων σας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του.
Ο πρόεδρος
Της κοινότητας Πόρου
Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Υστερόγραφο
Το κύριο θέμα συζήτησης του συμβουλίου , ήταν η γέφυρα του Πόρου και ολα τα θέματα που δημιουργήθηκαν.
Ο πρόεδρος ενημέρωσε το συμβούλιο για όλα τα μέτρα που έλαβε ο Δήμος , για την αντιμετώπιση αυτών των δύσκολων καιρικών φαινομένων που διανύσαμε.
Να σημειωθεί οτι η γέφυρα , χρηματοδοτήθηκε απο τον Δήμο, και εγκρίθηκε απο το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας το οποίο ειναι υπεύθυνο εξολοκλήρου για την κατασκευή , υλοποιησή και ημερομηνία παραδοσης της.
Στην συζήτηση προτάθηκε και προσθέθηκε ήδη εγκεκριμένη μελέτη για τσιμεντένια γέφυρα, η οποία ζητήθηκε να προωθηθεί απο τον ιδιο τον Βουλευτή στα αρμόδια υπουργεία προς ολοκλήρωση της. Ο Βουλευτής χωρίς αντιρρήσεις δέχτηκε για την προωθησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου