Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Μαγνητικά Πεδία»: Κεφαλονιά η επιλογή της Ελλάδας για τα Όσκαρ 2023!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

«Μαγνητικά Πεδία»: Κεφαλονιά η επιλογή της Ελλάδας για τα Όσκαρ 2023!
Εάν σκέφτεστε ένα ταξίδι γύρω από ένα μαγευτικό ελληνικό νησί εμπιστευτείτε το γεγονός ότι ο πολλαπλός βραβευμένος σκηνοθέτης Κινηματογράφου Γιώργος Γούσης εμπνεύστηκε να κάνει τη νέα του βραβευμένη ταινία «Μαγνητικά Πεδία» ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο γύρω από το Κεφάλ Όνια!
Όπως λέει ο σκηνοθέτης Γιώργος Γούσης το όμορφο σκηνικό της Κεφαλονιάς τον ενέπνευσε να κάνει τη νέα του ταινία δρόμου ενώ ήταν διακοπές στην Κεφαλονιά!
Ο σκηνοθέτης «Μαγνητικά Πεδία» Γιώργος Γούσης λέει επίσης ότι την επιθυμία του να κάνει ταινία για την Κεφαλονιά βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ο Κεφαλονίτης φίλος Μαρίνος Σκλαβουνάκης. Ο Μαρίνος Σκλαβουνάκης (ο διευθυντής παραγωγής της ταινίας) του παρείχε την απαραίτητη φιλοξενία και ήταν ο ξεναγός του γύρω από τις διάφορες τοποθεσίες του νησιού που τελικά γίνονται τοποθεσίες για την ταινία.
Τώρα, η βραβευμένη ταινία τους είναι η επίσημη επιλογή της Ελλάδας ως υποψήφια για Όσκαρ 2023 (Academy Awards) για την κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!
Ως φίλοι, επισκέπτες και κάτοικοι της Κεφαλονιάς ευχόμαστε όλοι ολόψυχα στα "Μαγνητικά Πεδία" συνεχείς επιτυχίες και στο μέλλον!
Σπύρος Καγκάδης
dutchkefalonia.nl
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου