Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Σε καλοκαιρινό καιρό η παρέλαση στον Πορο

ολοκληρο βιντεο του φιλου Σπύρου Καγκαδη

 και το ρεπορταζ από Σπύρο

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Με μεγάλη επιτυχία, συγκίνηση και παρουσία πλήθος κόσμου έγιναν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Πόρου παρέλασαν τιμώντας την μνήμη των ένδοξων προγόνων μας και καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου Κεφαλονιάς μας γέμισαν με μεγάλη περηφάνια!
Ακόμα, πραγματοποιήθηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο και ομιλία για την σπουδαία και παγκόσμια σημασία της 28ης Οκτωβρίου 1940 από την Ποριώτισσα δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Πόρου Ρουμπίνα Κρητικού.
 
Στην συνέχεια, έγιναν οι καταθέσεις στεφάνων από τον Πρόεδρο του ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο, τον Πρόεδρο του Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτο, τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, την Ασπασία Σεριάτου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρόννησος και από τον Προέδρου του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου Λευτέρη Στελλάτου!
Ιδιαίτερη συγκίνηση είχε η κατάθεση στεφάνων από τον μαθητή του Νηπιαγωγείου του Πόρου ο οποίος ήταν ντυμένος τσολιάς και τον μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Πόρου που απήγγειλε όπως συνηθίζεται και ένα εορταστικό ποίημα!
Στο τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής προς τιμή των πεσόντων και τραγούδησαν οι μαθητές και άλλοι παρευρισκόμενοι τον Εθνικό μας Ύμνο!
Χρόνια πολλά και του χρόνου!
Σπύρος Καγκάδης

video : Σπύρος Καγκάδης

 

 Με αρκετό κόσμο και τριπλή παρέλαση η εθνική μας εορτή στον Πόρο.

βιντεακια απο τις (τρεις) παρελασεις στην αναρτηση μου στο αλλο μπλοκακι POROSTV

 https://porosnewstv.blogspot.com/2022/10/28-2022.html
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου