Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΜΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
-----------------------------
Η Δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Σάμης σε αγαστή συνεργασία με τις παρατάξεις της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που πλέον από την αρχή του χρόνου αποτελούν ενιαίο μπλοκ, στην τελευταία του συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσθεσε μια ακόμη μελανή σελίδα στη θητεία της.
Με εισήγηση του Δημάρχου και την σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποφασίστηκε η τοποθέτηση καμερών στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου- Λυκείου Σάμης.
Τα επιχειρήματα μάλιστα που ακούστηκαν από την πλευρά τους, πείθουν και τον πιο δύσπιστο ότι η πραγματική έγνοια τους δεν είναι η προστασία του σχολείου, που άλλωστε εδώ χρόνια ως δημοτικές αρχές και συμπολιτευόμενες «δημιουργικές» αντιπολιτεύσεις, υλοποιώντας τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, τα έχουν αφήσει να ρημάξουν κάτω από το καθεστώς της τραγικής υποχρηματοδότησης που τα υποβάλλουν.
Η Λαϊκή Συσπείρωση στάθηκε στην ουσία του ζητήματος της όποιας παραβατικότητας των νέων ως ένα κοινωνικό-πολιτικό πρόβλημα και ανέλυσε τις βαθύτερες αιτίες που το προκαλούν, που δεν είναι άλλες από τον ανταγωνισμό και την κοινωνική αδικία που δημιουργεί και αναπαραγάγουν σήμερα οι καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής. Κατήγγειλε επίσης ότι αυτές οι δυνάμεις εκμεταλλεύονται κάποιες παραβατικές συμπεριφορές ακριβώς για να δικαιολογήσουν τον αυταρχισμό και την παρακολούθηση σε κάθε πτυχή της σχολικής ζωής αλλά και ιδιαίτερα το κίνημα των μαθητών όταν αγωνίζεται και διεκδικεί.
Η Λαική Συσπείρωση καλεί την δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ να μην τολμήσει να εγκαταστήσει καμία κάμερα στο σχολείο, καλεί επίσης το οργανωμένο λαϊκό κίνημα να τις ξηλώσει άμεσα σε περίπτωση εγκατάστασης τους, να διεκδικήσει από την κυβέρνηση να προσλάβει σχολικούς φύλακες αλλά και όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό καθώς και να κάνει όλα τα απαραίτητα έργα για να πραγματοποιείται απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία.
Σάμη 26/11/2022 Η Λαική Συσπείρωση στο Δήμο Σάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου