Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Γιορτάστηκαν τα Μπουρμπουρέλια στον Πόρο Κεφαλονιάς παρά την βροχή!

 Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Γιορτάστηκαν τα Μπουρμπουρέλια στον Πόρο Κεφαλονιάς παρά την βροχή!
Με μεγάλη χαρά γιορτάσαμε νωρίτερα σήμερα τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας της Μπουρμπουρέλος (Παναγίας της Πολυσπορίτισσας) στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας! Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώρος
Λόγω βροχής το παραδοσιακό καζάνι με τα μπουρμπουρέλια το έστησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Πόρου "Ο Πρόνησος" κάτω από το σκέπαστρο του Ξενοδοχείου Κέφαλος δίπλα από την προγραμματισμένη Κεντρική Πλατεία μας!
Έκπληξη στη δωρεάν για όλους αξιέπαινη εκδήλωση του "Πρόνησου" ήταν η παρουσία του εν δυνάμει υποψηφίου Βουλευτή Νικόλα Φαραντούρη (ο όποιος δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν) και του Αντιπροέδρου του Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλη Μπατιστάτου!
Εκτός από την παραδοσιακή σούπα εντύπωση μας έκανε όταν ο "αρχιμάγειρας" Μπάμπης Κουρκουμέλης, ο οποίος εργάστηκε με ζήλο από ώρες πριν μαζί με άλλα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για να είναι όλα στην εντέλεια, έψησε με φλόγιστρο την επίσης παραδοσιακή ρέγγα!
Παρών στην εκδήλωση έδωσε όπως αναμένονταν και ο Πρόεδρος του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέας Γαλιατσάτος!
Τέλος, ευχή όλων ήταν να είναι όλοι καλά και η παραδοσιακή αυτή εκδήλωση της Μπουρμπουρέλος να επαναληφθεί "και του χρόνου!"
Χρόνια πολλά σ' όλους τους εορτάζοντες!
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου