Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Λευτέρης Στελλάτος έχει "οργώσει" όλη την Κεφαλονιά!


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ  ΚΑΓΚΑΔΗΣ

Ο Λευτέρης Στελλάτος έχει "οργώσει" μαζί μου όλη την Κεφαλονιά!


Ένα από τα πολλά καλά των προεκλογικών περιόδων που έζησα φέτος πρώτα με τις νικηφόρες Βουλευτικές Εκλογές και τώρα με τις Περιφερειακές Εκλογές είναι ότι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μαζί με τον συντοπίτη μας Ελευθέριο (Λευτέρη) Στελλάτο την Κεφαλονιά μας από το ένα της άκρο έως το άλλο!

Αυτό που διαπίστωσα είναι η ακούραστη δυναμική του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου "Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά" Ελευθέριο (Λευτέρη) Στελλάτου!

Έτσι, πήγαμε πολλές φορές επανειλημμένως από τα ιστορικά Μοναστήρια της Άτρου και του Εσταυρωμένου στην Πεσσάδα, το Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Λειβαθώ, τη Σκάλα, το Πυργί, την Αγία Θέκλη έως το τόπο καταγωγής της μητέρας μου και της συζύγου του τη Σάμη!

Συζητήσαμε και αφουγκραστήκαμε τα ζητήματα που προβληματίζουν κάθε πόλη, κωμόπολη και χωριό ξεχωριστά. Μιλήσαμε στις τοπικές κοινωνίες της Ερίσου, της Πυλάρου, της Σάμης, του Αργοστολίου, της Λειβαθού, του Ελειού-Πρόννων και της Παλικής για τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, την ανάγκη να γίνουν έργα ύδρευσης και αφαλάτωσης, το οδικό, το συγκοινωνιακό δίκτυο, τα ζητήματα έλλειψης ουσιαστικής πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας αλλά και της ίσης πρόσβασης των πολιτών σε κρατικές δομές, υπηρεσίες και χώρους αναψυχής - δραστηριοτήτων κυρίως για τα παιδιά. Μέσω του γνωστικού του πεδίου ως Μηχανικός και τελειόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης πρότεινε άμεσες εφικτές λύσεις, μιλώντας από καρδιάς αφού και ίδιος βιώνει τις ίδιες ανάγκες, βρίσκοντας με τους πολίτες κοινό πεδίο ενεργειών και λύσεων. 

Οπότε, όπως διαπίστωσα έχει ρεαλιστικό όραμα και λύσεις για όλη την Κεφαλονιά μας!

Επίσης, είναι σημαντικό ότι στις καθημερινές μας εξορμήσεις στις χαρές των συμπολιτών μας (πανηγύρια αλλά και εκκλησιαστικές και μοναστηριακές εκδηλώσεις) διαπίστωσα από πρώτο χέρι την ειλικρινή και σπάνια αγάπη του για όλα όσα έχουν σχέση με την θρησκεία μας και την ανταπόδοση της εκτίμησης προς το πρόσωπο του από τους θρησκευτικούς ηγέτες της Κεφαλονιάς μας!

Είμαι βέβαιος πλέον για αυτό και σας εκφράζω την ειλικρινή εκτίμηση μου πως γνωρίζει από πρώτο χέρι όλες τις ανάγκες όλου του νησιού μας. Ενώ ουδέποτε βαρυγκωμεί για τα όποια έκτακτα ζητήματα ανακύπτουν. Συνομιλώντας  καθημερινά με Κεφαλονίτες ενημερώνεται συνεχώς για αυτά τα διαρκή και έκτακτα θέματα που απασχολούν την κοινωνία του νησιού μας.

Τέλος, για όλους τους παραπάνω λόγους και για άλλους πολλούς που για συντομία δεν σας αναφέρω τώρα και έχουν σχέση με τις ιδανικές σπουδές, εργασιακή εμπειρία και προσφοράς του πιστεύω πως ο Ελευθέριος (Λευτέρης) Στελλάτος, εφόσον τον εκλέξουμε με τον σταυρό μας στις ερχόμενες κρίσιμες Περιφερειακές Εκλογές σε υψηλή θέση μαζί με την εξαιρετική Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, θα μπορέσει να κάνει πάρα πολλά για την Κεφαλονιά μας αφήνοντας εποχή με το ήθος και τα έργα του!

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου