Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Πόρος: Νέος Μοβ Κάδος Ανακύκλωσης για Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ και Λευκά Είδη!

 

Πόρος: Νέος Μοβ Κάδος Ανακύκλωσης για Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ και Λευκά Είδη!

Μια πρωτότυπη νέα ιδέα για τη σπουδαία κοινωνική δράση της ανακύκλωσης ξεκίνησε να εφαρμόζεται από σήμερα στον Πόρο Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι και σε πολλά άλλα μέρη της Κεφαλονιάς και Ιθάκης!

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μου ένας από τους συνολικά 9 νέους μοβ κάδους ανακύκλωσης για ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και λευκά είδη τοποθετήθηκε απέναντι από το Κοινωνικό Κατάστημα του Πόρου!

Οι νέοι αυτοί μοβ κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν μετά από ενέργειες της ΕΔΑΚΙ με τον Πρόεδρο της Αργύρη Γαβριελάτο, της Διαδημοτικής και του Δήμου Αργοστολίου! 

FB IMG 1695035876154

Στις ενέργειες αυτές συμμετείχαν ο Γεράσιμος Φραγκισκάτος (ΕΔΑΚΙ) και από τον Δήμο Αργοστολίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Μινέτος.

Δίνουμε τους πιο ειλικρινείς επαίνους μας στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο, στον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο, στον Αντιδήμαρχο Διονύση Μινέτο και τον Γεράσιμο Φραγκισκάτο για τη σπουδαία αυτή οικολογικά ευσυνείδητη πρωτοβουλία ανακύκλωσης που γίνεται αφιλοκερδώς για κοινωνικούς σκοπούς!

Τέλος, παρακαλούμε τα υφασμάτινα είδη που θα μπαίνουν στους νέους μοβ κάδους να διπλώνονται και να τοποθετούνται σε πλαστικές σακούλες! Όσα είναι σε καλή κατάσταση θα δίνονται, μετά από ενδεχόμενη διόρθωση, για κοινωνικούς σκοπούς και τα υπόλοιπα θα ανακυκλώνονται!

Σπύρος Καγκάδης 

FB IMG 1695035869353

FB IMG 1695035863986FB IMG 1695035866718

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου