Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκος Παυλατος. Συμμετέχω στην παράταξη "ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ " με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη.

 Νίκος Παυλατος,γεννημένος, μεγαλωμένος και μόνιμος κάτοικος Πάστρας Κεφαλονιάς.


Ευελπιστώ στο καλύτερο για τον τόπο μου και αυτό με οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχω στην παράταξη "ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ " με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη.
Έχουμε πλάνο και όραμα την αποκέντρωση και την βελτίωση της ζωης των κατοίκων του νησιού μας. Βασικός μου στοχος είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής των χωριών Α'ι' Γιώργη, Πάστρας και Κρεμμύδι, δημιουργώντας χώρο συγκέντρωσης, αναψυχής και δραστηριοτήτων για τους κάτοικους των χωριών μας. Αναπλάθωντας παλιά μονοπάτια της περιοχής για πεζοπορίες αναδεικνύωντας τον τόπο μας στον χάρτη της Κεφαλονιάς, για ανάπτυξη του τουρισμού, μιας και είμαστε σε ένα κομβικό σημείο με μικρές χιλιομετρικές αποστάσεις από είδη ανεπτυγμένες τουριστικές περιοχές.
Σημαντικός παράγοντας είναι επίσης ο καθαρισμός και η τάξη δημόσιων χώρων και δρόμων, καθώς και η δημιουργία αντιπυρικών έργων με νέους Κρουνούς σε αντιπυρικούς δρόμους.
Βελτίωση της παροχής Ύδρευσης, με πρόληψη την μη διακοπή Υδροδότησης των χωριών μας, το οποίο είναι μείζον πρόβλημα ανεξαρτήτου εποχής.
Προσδοκώ σε ένα καλύτερο "ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ " με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη. Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πάστρας ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
άστρα , Παραδοσιακό τυροκομείο Πανταζάτου ( Μαζί μας και ο Νίκος Παυλάτος)
— με Νίκος Ανουσάκης και 9 ακόμη στην τοποθεσία Πάστρα Κεφαλονιάς.


Όλες οι αντιδράσεις:
Maria Gkiafi Kefalonia, Καλυψώ Νίκη και 23 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου