Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ανδρεας Γρηγοροπουλος ,με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο


 

Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Για δεύτερη φορά μετά την επανίδρυση του Δήμου μας, καλούμαστε να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να διεκδικούν και να χτίζουν το αύριο αυτού του τόπου.
Στη τετραετία που πέρασε, από τη θεσμική θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου είχα την ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και να επιβεβαιώσω ότι αν θέλουμε να δούμε το Δήμο μας να συνεχίσει να αναπτύσσεται, οφείλουμε συντεταγμένα, με συνεργασία και παραγκώνιση προσωπικών φιλοδοξιών να προχωρήσουμε στο αύριο. Οι βάσεις έχουν ήδη μπει. Όσοι έβαλαν τις βάσεις, συνάντησαν πολλές και μεγάλες δυσκολίες τις οποίες με ηρεμία, εργατικότητα και επιμονή κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Έργα έχουν υλοποιηθεί, υλοποιούνται και πολλά ακόμα βρίσκονται σε ωρίμανση, με έτοιμες μελέτες που έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδοτικά εργαλεία και άλλες στη τελική φάση ανάθεσης σε εργολάβους. Ο «μικρός» μας Δήμος σηκώνει το ανάστημα του. Δε μπορούμε να παραβλέψουμε την πανδημία, τον «Ιανό», το «Μπάλο» που συνάντησε στο ξεκίνημα της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αλλά ούτε και τις πληγές των σεισμών που μας λάβωσαν και μας κράτησαν πίσω μια δεκαετία. Όλα αυτά δε μας σταμάτησαν και δε θα μας σταματήσουν από το να αγωνιζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Είμαι ένας άνθρωπος που μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο τόπο μας. Δραστηριοποιούμε επίσης σε διάφορους άλλους τομείς όπως αθλητικές και μουσικές δραστηριότητες. Είμαι τοπικιστής και θέλω να δω το τόπο μου να αλλάζει. Όσοι έχετε συναναστραφεί μαζί μου, γνωρίζετε την εργατικότητα που με διακατέχει, την ευθύτητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου όπως επίσης και τη διάθεσή μου για προσφορά στα κοινά. Τη τετραετία που πέρασε, από τη θεσμική μου θέση και σε συνεργασία με τη Δημοτική αρχή εργάστηκα σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που είχα αλλά και αρκετές φορές υπερέβαλα των αρμοδιοτήτων μου, για την ευημερία του Δήμου μας και την καθημερινότητα των κατοίκων του. Είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να προσφέρω για το Δήμο μας με εργατικότητα, ανιδιοτέλεια και γνώμονα το συνάνθρωπο.
Αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του συνδυασμού «Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου» με επικεφαλής τον Γιώργο Κατσιβέλη για τους εξής λόγους. Ο πρώτος είναι η διαπίστωση του αγώνα που έδωσε ο ίδιος για τη δημιουργία και τη σταδιακή ανάπτυξη του Δήμου μας, την συνεχή προσπάθεια για νέα έργα, την ομαλή και σταθερή πορεία προς το μέλλον και τη διάθεσή του για διεύρυνση συνεργασιών χωρίς εμπάθειες για το καλό του τόπου μας. Ο δεύτερος λόγος, είναι ότι μέσα σε αυτό το συνδυασμό βλέπω άξιους συνδημότες μας με τους οποίους κι εγώ μπορώ να συνεργαστώ ώστε να συνεχίσει ο Δήμος μας τη πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.
Πιστεύω στις συνεργασίες την επομένη των εκλογών, όπως επίσης πιστεύω ό,τι σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν άνθρωποι με ανιδιοτέλεια και μοναδικό σκοπό να εργαστούν για το τόπο τους. Για να φτάσουμε στο κοινό προορισμό υπάρχουν πολλοί δρόμοι και ο καθένας άλλωστε μπορεί να χαράξει το δικό του. Αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε να ξεχωρίσουμε και να τους εκλέξουμε.
Εύχομαι το αύριο να μας βρει με χαμηλούς τόνους, αλληλεγγύη, συνεργασία και πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο έδαφος για τους νέους και νέες που αγαπάνε αυτό το τόπο και θέλουν να ζήσουν σε αυτόν. Για τα παιδιά και το μέλλον.
Με εκτίμηση,
Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας
Πρ. Δημ. Κοιν. Ληξουρίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου