Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

H ομιλία του πρόεδρου της Τ.Κ Πόρου στην Έναρξη του Καρναβαλιού.

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες νέες και νέοι σας καλωσορίζουμε στο Ποριώτικο Καρναβάλι του 2024.
Για μια ακόμη χρονιά η γιορτή του καρναβαλιού μας προσκαλεί να ζήσουμε στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς να ξαναγίνουμε πάλι παιδιά. Να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε να τραγουδήσουμε και να σατιρίσουμε, να πάρουμε θάρρος για να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε την Ζωή.
Θέλουμε το ποριώτικο καρναβάλι να συνεχίσει την ιστορική του διαδρομή και σεις με την συμμέτοχή σας να βάλλεται την σφραγίδα σας.
Θα ήθελα επίσης σας μεταφέρω και τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου που λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων απουσιάζει. Και εκ μέρους του, να σας ευχηθώ καλή διασκέδαση.
Την εκδήλωση που απολαύσουμε σε λίγα λεπτά, θα παρουσίαση Άννα Μαρία Πετράτου, με την συμμετοχή του Δήμου Αργοστολίου, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα σχολεία, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους εθελοντές, και την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού που όλοι, όλο αυτό το διάστημα κατέβαλλαν τα μέγιστα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε ο θεσμός πια του καρναβαλιού στον πόρο να παραμείνει ακλόνητος.
Το καρναβάλι θα ολοκληρωθεί με μια ευχάριστη έκπληξη με μουσική και τραγούδι από την εντυπωσιακή Κρύσπα.
Σας ευχαριστώ όλου σας ευχαριστώ πολύ.
Καλό καρναβάλι.
Καλή Διασκέδαση!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κύκνος και κείμενο που λέει "kefalonia"

Όλες οι αντιδράσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου