Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΙ  ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣΣΤΟ ΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ

Με έκπληξη διάβασα το Δελτίο τύπου της αυτοανακυρησσόμενης υποψήφιας βουλευτού της Ν.Δ. στο νομό μας και άρτι αφιχθείσας στα Νησιά μας –για μερικά σαββατοκύριακα το μήνα- κ. Σοφίας Λουκέρη.
Πράγματι έχει δίκιο.
Δεν έτυχε να συναντηθούμε στα μέρη που επλήγησαν από τις τελευταίες σφοδρές βροχοπτώσεις. Ούτε βέβαια είχαμε συναντηθεί στις βροχοπτώσεις και εκτεταμένες κατολισθήσεις στο Νύφι, στην Πύλαρο, στο Ληξούρι, στο Πυργί, στον Πόρο, στην Εικοσιμία, στον Αλλειματά, μα ούτε και στις μεγάλες ζημιές από τις πυρκαγιές στον πρώην δήμο Ελειού – Πρόννων, στη Θηνιά, στη Λειβαθώ, στο Ληξούρι, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τότε που ξημεροβραδιαζόμαστε για να επουλώσουμε τις πληγές από τις καταστροφές, χωρίς να φροντίζουμε για την αυτοπροβολή μας με κάμερες και δελτία τύπου.
Παρόλα αυτά όμως, συναισθανόμενος τις δυσκολίες που συνάντησε προκειμένου να βρει που πέφτουν τα μέρη που αναφέρει στο δελτίο τύπου της και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την κ. Λουκέρη. Την επόμενη, ω μη γένοιτο, φορά θα την ειδοποιήσω για να πάμε μαζί ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία αναζήτησης χωριών του νομού μας.




Λεωφ. Βεργωτή 33, Τ.Κ. 28100 – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Τηλ. 26710 25482, Φαξ 26710 25481
Βουλής 4, Τ.Κ. 10562 – ΑΘΗΝΑ, Τηλ. 210 3235903, Φαξ 210 3706541
Url: www.spyrosmoschopoulos.gr – e-mail: spyrosmoschopoulos@gmail.com
ΚΑΙ ΠΡΟΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΛΟΥΚΕΡΗ 
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Σοφίας Λουκέρη και τι ακριβώς αναφέρει για τον Σπύρο Μοσχόπουλο:
Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες το νησί της Κεφαλλονιάς έχει πληγεί από σφοδρές βροχοπτώσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει πολλές υλικές ζημιές σε αγροτικά κυρίως δίκτυα & σε όλες σχεδόν τις δημοτικές ενότητες.
Πύλαρος, Σάμη & Πόρος μετράνε καθημερινά τις ζημιές & τις πληγές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία. Όλοι οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής εκλεγμένοι & μη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά στους πληγέντες & έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, έστω με τα λίγα μέσα που πλέον διαθέτουν προκειμένου να βοηθήσουν τόσο ουσιαστικά όσο και ψυχολογικά τους συμπολίτες τους.
Δυστυχώς όμως τα μέσα που διαθέτουν είναι ελάχιστα & δεν μπορούν να καλύψουν άμεσα όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Οι προσπάθειες συνεχίζονται με όλες τις δυνάμεις.
Από όλη αυτή την κινητοποίηση έλαμψε δια της απουσίας του ο Βουλευτής , ο οποίος όμως την ίδια ώρα προτίμησε να είναι παρών στον αγώνα του ΝΟΑ.
Για μια ακόμη φορά αδυνατώ να κατανοήσω τη στάση του Βουλευτή μας. Την ώρα που όλοι οι αρμόδιοι του νησιού έδιναν μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία ο κ. Μοσχόπουλος προτίμησε να λάμψει δια της… απουσίας του & προτίμησε να παρακολουθεί από τις κερκίδες του κολυμβητηρίου τον αγώνα του ΝΟΑ. Τον παραδίδω στην κρίση των συμπατριωτών μου..,
ΥΓ: Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μπορούσε να πάρει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έτσι ώστε να υπάρξει κάποια ενίσχυση για την αντιμετώπιση των έκτακτων φαινομένων και από την πλευρά του επίσημου κράτους;
Σοφία Λουκέρη
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου