Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το Δημοτικό συμβούλιο καλεί… Ρακιντζή

Μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία ν α καλέσει τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκηση.
Κατόπιν μίας θυελλώδους συνεδρίασης όπου ειπώθηκαν «σημεία και τέρατα» το δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς αποφάσισε να καλέσει τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για τα πεπραγμένα στον πρώην Δήμο Ελειού – Πρόννων.
Μεγάλο αγώνα έδωσαν οι πρώην Δήμαρχοι της περιοχής Μάκης Μεταξάς και Κώστας Ζαπάντης προκειμένου να πείσουν το δημοτικό συμβούλιο ότι όλα ήταν εντάξει και τίποτα επιλήψιμο δεν έλαβε χώρα όμως η πλειοψηφία του δημοτικού συμβούλιου υπερψήφισε την εισήγηση της δημοτικής αρχής και αποφάσισε να κληθεί το Σώμα των Επιθεωρητών.
Τα κύρια ζητήματα που απασχόλησαν το σώμα του δημοτικού συμβουλίου ήταν η παραγραφή οφειλών από την ύδρευση του αδελφού του Κώστα Ζαπάντη και αν υπήρξε ή όχι κατάτμηση δημοσίων έργων μέσω απ΄ ευθείας αναθέσεων. Μεταξάς και Ζαπάντης με την στήριξη και του συνδυασμού  Κοτσιλίνη τα αρνήθηκαν όλα αλλά τελικά η δημοτική αρχή δεν άλλαξε την εισήγησή της και προχώρησε κανονικά την διαδικασία.
Τώρα το λόγο έχει ο Λέανδρος Ρακιντζής (επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης).
ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ  (POROSNEWS) ,Η ΙΣΧΥΡΗ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,, ΕΝΩΣΕ ΑΝΔΡΕΑ-ΚΩΣΤΑ-ΜΑΚΗ -ΜΑΡΚΟ!! ,,ΣΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ  ΑΛΛΟΥΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου