Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥς,, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,, ΣΤΟΝ ΣΥΝΣΥΓΡΑΦΕΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΑΝΙΗΛ


Ομηρική Ιθάκη Φυσικά. Τα Κάκκαβα είναι στο ίδιο σεισμικό ρήγμα με την Μεσοκάναλη. Σε βάθος περίπου 5 μέτρων από την επιφάνεια, όπως και τόσοι αρχαίοι παραθαλάσσιοι οικισμοί. Δυστυχώς δεν έχουν ακόμη ερευνηθεί, όπως και τα καταποντισμένα σπίτια στον Κατελειό Κεφαλλονιάς.

ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ 
Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΚΗΣ  ,,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!!

  ΜΕ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ   ,,ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ  ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ  ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!
ΚΑΙ  ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΟΛΥ ΓΙ"ΑΥΤΟ! 





4 σχόλια:

  1. Το ζητούμενο είναι η αποκάλυψη του προϊστορικού παρελθόντος, της περιοχής της Κεφαλλονιάς στην έκτη - τελευταία εικόνα. Και κυρίως του λόφου της ακρόπολης του αρχαίου οικισμού (άστυ), που δέσποζε στον γύρω χώρο και βρίσκεται στο χάρτη σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τον Πόρο. Όλες οι άλλες περιπτώσεις αρχαίων ανακτόρων, στους αντίστοιχους χάρτες, το επιβεβαιώνουν (Πύλος, Φαιστός, Κνωσός, Τροία, Αθήνα). Έχουμε στη μια άκρη της γραμμής ένα σημαντικό λιμάνι, στην άλλη τον λόφο του ανακτόρου και πάντα κάπου ανάμεσά τους, βασιλικό-ηγεμονικό τάφο. Το μήκος αυτής της γραμμής είναι πάντα 5 χιλιόμετρα. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται πάνω από δύο-τρεις φορές, δεν αποτελεί σύμπτωση αλλά κανόνα, κοινή τακτική. Γνωρίζουμε το λιμάνι και τον βασιλικό τάφο, μας μένει το ανάκτορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XRONIA ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ,, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΑΚΗ,, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ,, ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΙΣΑΝ,, ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΚΑΙ ΘΕς, ΙΣΩς ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ!,, μΑΚΕΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑς ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ,, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν μπορείς κάποια στιγμή ξαναανέβασε τους χάρτες με τις απόστασεις,, να τους ξαναδημοσιευσουμε, ή έστω καντους ορατους στο φεις,, γιατί τους εχασα,, ειναι μια πολύ καλη τουλάχιστόν υπόθεση,, και καλό ειναι να ειναι αναρτημένο! Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή