Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΦΙΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙς 21:45

τέλος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος του Φερνάντο Σάντος και η πρόσληψη του Κλάουντιο Ρανιέρι στην ΕΠΟ ήθελαν να συνοδευτεί και από μια ανανέωση στα πρόσωπα αφού καλώς ή κακώς κάποιοι Έλληνες διεθνείς ολοκλήρωσαν την καριέρα τους με την Εθνική Ελλάδος και κάποιοι άλλοι βρίσκονται στα τελειώματα τους.
Αυτή την στιγμή στην Εθνική Ελλάδος και πριν της κλήσεις για τα δυο παιχνίδια με Φιλανδία και Βόρειο Ιρλανδία υπήρχαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν ξεπερνάνε τα 23 τους χρόνια με παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες όπως οι Καπίνο, Μανωλάς, Ταχτσίδης που βρέθηκαν και στο Μουντιάλ αλλά και οι Φορτούνης, Μάνταλος που κλήθηκε για το παιχνίδι με την Ρουμανία.

Με την έλευση του ο Ρανιέρι όμως και αφού παρακολούθησε δυο ματς της Ελπίδων, το ένα από κοντά, θέλησε να κάνει πράξη την ανανέωση στο ρόστερ και στις κλήσεις που έκανε για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν κάλεσε τέσσερις ποδοσφαιριστές που μέχρι πριν από ένα μήνα ήταν βασικά στελέχη της Ελπίδων.
Χαρακτηριστικά ο Ιταλός πήρε στην 25άδα τους Διούδη, Μαυρία, Σταφυλίδη και Καρέλη και ακόμα και αν δεν παίξουν σε κανένα από τα δυο παιχνίδια και μόνο η παρουσία τους στις προπονήσεις τους βάζει σιγά-σιγά στην οικογένεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προκειμένου να μπαίνουν στο κλίμα.
Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη και για τους τέσσερις που έχει τώρα στο ρόστερ του αλλά και για κάποιους ακόμα παίκτες της Ελπίδων τους οποίους αναμένεται να καλέσει προσεχώς και αν όχι στα επίσημα ματς στο φιλικό που πρόκειται να γίνει τον Νοέμβριο.
Ο Ρανιέρι έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του τον Κουρμπέλη και τον Γιαννιώτα του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τους Τάσο Λαγό του Παναθηναϊκού, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη του Ολυμπιακού, τον Στέλιο Κίτσιου του ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Κολοβό του Πανιωνίου.
Φυσικά καθοριστικό ρόλο για το αν θα λάβουν κλήση από τον Κλάουντιο Ρανιέρι θα παίξει οι εξέλιξη που θα έχουν άπαντες στην καριέρα τους από εδώ και στο εξής και το αν θα συνεχίσουν να δουλεύουν τόσο σκληρά. Καθώς το ταλέντο το έχουν όλοι τους και το έχουν αποδείξει.
Πρέπει όμως να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά προκειμένου να μπορέσουν όχι μόνο να ανοίξουν την πόρτα της Εθνικής Ανδρών αλλά να μπορέσουν και να καθιερωθούν σε αυτή.
ΠΗΓΗ  SPORT24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου