Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς ηλεκτρογεννήτρια τους τελευταίους δύο μήνες το Κ.Υ. Ιθάκης!

Χωρίς ηλεκτρογεννήτρια τους τελευταίους δύο μήνες το Κ.Υ. Ιθάκης!Χωρίς ηλεκτρογεννήτρια τους τελευταίους δύο μήνες το Κ.Υ. Ιθάκης!
Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Ιθάκης. Τους τελευταίους δυο μήνες, ύστερα από βλάβη που προκλήθηκε, η ηλεκτρογεννήτρια που δίνει ρεύμα στο κτήριο σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, παραμένει ανενεργή. Το ανταλλακτικό που παραγγέλθηκε και ήρθε προς αποκατάσταση της βλάβης, δεν έλυσε το πρόβλημα. Αποτέλεσμα... να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή ασθενών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ο φίλος από την Ιθάκη που μας κάνει την καταγγελία, μας αναφέρει και το εξής περιστατικό. " Τη Κυριακή 12/10,που είχαμε διακοπή ρεύματος και στα δύο νησιά, νωρίς το πρωί, μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. τραυματίας από τροχαίο ( ανατροπή τετράτροχης μηχανής-γουρούνας).
Η εισαγωγή και η εξέταση του ασθενούς καθώς και η εκτίμηση των τραυμάτων του, έγινε από τον εφημερεύοντα γιατρό... με την βοήθεια φακού!!! Χρειάστηκε δε... να περιμένουν το φως της ημέρας, για να μπορέσει ο γιατρός να ράψει τα τραύματα του τραυματία!!! Επειδή το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και το χειμώνα είναι συχνές οι διακοπές ηλεκτροδότησης στα νησιά μας, ο φίλος μας κάνει έκκληση προς τις διοικήσεις του Κ.Υ. Ιθάκης και του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, για την άμεση αντιμετώπιση και λύση του προβλήματος, πριν να είναι αργά... και το "αργά" μπορεί να σημαίνει ακόμα και απώλεια ανθρώπινης ζωής!"
Για τη μεταφορά Τάσος Καβαλλιεράτος.
Φωτό από το www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου