Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

0 ΑΡΙς ΜΑς ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ,, ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ,, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούμε ότι ωραία είναι να τα αφήνουμε όλα στον «αυτόματο» αλλά χρειάζεται προσοχή. Υπάρχει μια παρεξηγημένη έννοια του «αυτόματου» και είναι τραγικό λάθος!
Αυτόματος στη «μαλλιαρή» σημαίνει μηχάνημα που προγραμματίζεται από τον, ή τους ανθρώπους για να κρατάει μια πορεία κατά τη θέληση και τα συμφέροντά τους. Άλλο όμως ο μηχανικός αυτόματος και άλλο αυτός που αποτελείται από ανθρώπινα μυαλά. Τα μηχανήματα παθαίνουν βλάβες που γίνονται γρήγορα αντιληπτές και εύκολα διορθώνονται, οι «βλάβες» των ανθρώπινων εγκεφάλων όμως είναι ύπουλες, συνήθως ωφέλιμες επί προσωπικής βάσης και καταστρεπτικές για τους υπόλοιπους.
Από την ώρα που αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι θα βρεθούμε σα καράβι καρφωμένοι σε ξέρα και αποφασίζουμε να συμβουλευόμαστε οι ίδιοι χάρτες και να μαθαίνουμε λεπτομέρειες του πελάου που έχουμε να διανύσουμε είναι ό,τι το καλύτερο!!!
Συγχαίρω σαν απλός πολίτης τέτοιες κινήσεις, θα συμβούλευα προσοχή στις «νάρκες» και εύχομαι να γίνετε παράδειγμα και σε άλλες μεριές των νησιών μας.  ΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου