Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

περι καπνισματος

με ένα πάκετο ημερησίος, πάνω κάτω 1.200 € εξοδα ετησίως!!! ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ!

logo in Greek and English

2 σχόλια:

  1. Ωραία φωτό για παράδειγμα! Πρώτο εκειό το πλεμόνι που δε κάπνιζε είναι πιο νεαρό από εκειό που κάπνιζε, άρα άμα καπνίζεις και με μέτρο ζεις σίγουρα περισσότερο.
    Δεύτερο θα στείλετε όλους τσού Χρυσαυγίτες για κάπνισμα και τσου κομουνιστές για κόψιμο του τσιγάρου. Άμα τώρα δει κανείς τσι δημοσκοπήσεις ανεξαρτήτου ιδεολογίας και, και, και, οι Έλληνες θα μειωθούμε!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή είμαι πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης,, (και αυτο το τσιγάρο το χω αποθυμένο που δεν εισακξούγομαι για δαυτο) έκανα και ένα φεγγάρι και πρόσφατα και περιπτεράς!!! το κέρδος του στο περίπτερο,, περίπου 2%,, πρέπει δηλαδη να τζιράρεις 1000 € , για να βγάλεις ένα 20ρικο,, και το θέμα είναι ότι π.χ σε μια κοινότητα σαν το χωριό μου,, γίνονται πολύ παραπάνω τζίροι την ημέρα,, δηλαδη χρήματα τα οπόια γίνονται στάχτη,, και πελατεία παραπάνω για \τσου γιατρούς!! στην γυναίκα μου ,,που τελικά ήταν κάτι που δεν μπόρεσα να τσι το κόψω,, της έχω την ατάκα,, ότι τα έκαμε στάχτη ,,διότι με μέσο όρο ενα πακέτο την ημέρα,,φτάνει τα 100 € τον μήνα,, οπότε θα μπορούσα κάθε εβδομάδα να της έπαιρνα δωράκια,, και να μας έμεναν και τα ρέστα,, τώρα ούτε για του Αγ. Βαλεντίνου για μια κάρτα δεν με φτάνουν.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή