Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ερχεται Κεφαλονια


Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, με ευθύνη στην παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων που προάγουν την επτανησιακή πολιτισμική κουλτούρα, ταξιδεύει στο Ιόνιο, για να συμμετάσχει στην μουσικοχορευτική παράσταση «Tango el Greco», το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος», στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην ιστορία του Ελληνικού tango, με το μοναδικό ηχόχρωμα της 12μελούς «Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας» σε μουσική διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της «Ε.Ε.Ε.», μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι διακεκριμένοι λυρικοί ερμηνευτές, Αντώνης Κορωναίος (τενόρος) & Ελένη Βουδουράκη (μέτζο σοπράνο), ενώ τις χορογραφίες υπογράφει η καταξιωμένη χορογράφος και υπεύθυνη του Τμήματος Θεάτρου & Χορού της «Ε.Ε.Ε.», Μαρία Θωμοπούλου. Την παραγωγή της παράστασης επιμελείται ο μουσικός Κώστας Φραντζής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια εκδηλώσεων των ποικίλων ποιοτικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) όπου έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά τα καλλιτεχνικά σύνολα της Ε.Ε.Ε., μετά τις επιτυχημένες, υψηλού επιπέδου εμφανίσεις, στην Αθήνα.
ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
δειτε μια ακομη σχετικη αναρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου