Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μήνυμα του Άκη Τσελέντη στον Παναγιώτη Σγουρίδη.

Μήνυμα του Άκη Τσελέντη στον Παναγιώτη Σγουρίδη.Μήνυμα του Άκη Τσελέντη στον Παναγιώτη Σγουρίδη.
Επειδή κάποια πραγματα πρεπει να λέγονται σας παραθέτω το μήνυμα που έστειλα στη σελ. του στο FB αρμοδιου υπουργού υποδομών. Τα συμπεράσματα δικά σας.
"ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατι κ. Σγουρίδη δεν επικοινώνησες ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΕΦΥΣΙΧΑΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ" ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΟΡΓΑΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ;
ΓΙΑΤΙ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ Η ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 15 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΙΤΑ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΙΩΔΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΛΛΗΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΚΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΠ, ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" (οι ίδιοι με κάθε κυβέρνηση...) ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΕΛ;;! Κ ΣΓΟΥΡΙΔΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΓΑΙΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΕΚΔΟΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΗΛΙΝΟ ΛΟΓΟ! TΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB"
πηγη http://vlahatasamis.gr/vlahata-samis-eidiseis/ellada/item/15689-minyma-tou-aki-tselenti-ston-panagioti-sgouridi
ΕΠΙΣΗΣ :
Σοβαρές καταγγελίες του σεισμολόγου Γ. Χουλιάρα στο ΣΚΑΪ (18/11/15)
Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, με αφορμή τον σεισμό στη Λευκάδα, καταγγέλλει την δραματική…
YOUTUBE.COM

2 σχόλια:


  1. H ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 5 Νοεμβρίου 2015
    από Ηλίας » Τρί Οκτ 27, 2015 4:15 pm http://WWW.TSIAPAS.GR
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    M 6.6 - GULF OF CALIFORNIA ΜΕΧΙCO- 2015-09-13
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/45/4 ... gional.jpg

    αναμένεται σεισμός μειωμένου μεγέθους κατά 0.5 R, ή σμήνος μικρότερων στην Ελλάδα,
    γύρω στις 5 Noεμβρίου 2015.

    Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στην 1η Νοεμβρίου 2015
    εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

    Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

    01-11-2015
    Μικρή ηφαιστειακή δραστηριότητα,ένδειξη διέλευσης στον αναμενόμενο χρόνο.

    Η χωρητικότητα των ρηγμάτων της περιοχής διευρύνθηκε από τους περσινούς σεισμούς της Κεφαλονιάς
    (M 5.8 26/01/2014 5 Km NE from Argostolion M 5.7 03/02/2014 11 Km NW from Argostolion)
    και συντέλεσε στην καθυστέρηση εκδήλωσης του αναμενόμενου σεισμού M 6.1 17-11-2015 11 km SW of Leukada,
    ο οποίος είχε αφετηρία τον Κολπο της Καλιφόρνιας-Μεξικό στις 13/09/2015.

    17-11-2015, 09:10, 6.1 R, 11 χλμ N.Δ.ΛΕΥΚΑΔΑΣ



    Με αυτή την θεωρία www.tsiapas.gr μπορείτε να προβλέπετε τους σεισμούς χρόνο – μέγεθος και με καλή προσέγγιση το επίκεντρο, τις εκρήξεις ηφαιστείων αλλά και τις χρονικές περιόδους σεισμικής ηρεμίας - ασεισμικές, να προσδιορίζετε που υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίων και γαιανθράκων (θέση και ποσότητα) και να ερμηνεύετε όλα τα γεωλογικά και γεωφυσικά φαινόμενα από την εποχή που η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση μέχρι τώρα. (Δημιουργία – δομή και απόσπαση Σελήνης – αρχική ήπειρος και διάσπαση αυτής κ.α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Τσελέντη μην κρύβεσται με διαγραφές και αποφυγή διαλόγου,αν θέλεται να είσθε αντάξιος του μισθού σας και των λοιπών εσόδων,εμείς δεν σας αποκλείσαμε, στις σελίδες μας μπορείται να γράψεται και να ανατρέψεται με επιχειρήματα την θεωρία μου και να προστατεύεται τον λαό που σας πληρώνει :Με αυτή την θεωρία http://www.tsiapas.gr μπορείτε να προβλέπετε με ακρίβεια τους σεισμούς χρόνο - μέγεθος – χώρο, τις εκρήξεις ηφαιστείων αλλά και χρονικές περιόδους σεισμικής ηρεμίας - ασεισμικές, να προσδιορίζετε που υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίων και γαιανθράκων (θέση και ποσότητα) και να ερμηνεύετε όλα τα γεωλογικά και γεωφυσικά φαινόμενα από την εποχή που η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση μέχρι τώρα. (Δημιουργία – δομή και απόσπαση Σελήνης – αρχική ήπειρος, διάσπαση αυτής κ.α.)

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

    Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    από Ηλίας » Σάβ Ιούλ 06, 2013 8:28 pm http://www.tsiapas.gr
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 7 Αυγούστου 2013
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    Μ 6.5 2013-06-15 NEAR COAST OF NICARAGUA
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 ... gional.jpg

    αναμένεται σεισμός μικρότερος κατά 0,5R τουλάχιστον,ή σμήνος σεισμών μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 7 Αυγούστου 2013.
    Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 3 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

    Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
    Μ 5.8 07 Αυγούστου 2013. Αμφίκλεια

    Η Ελλάδα στο «χορό» των Ρίχτερ και ο Τσελέντης σκαφάτος ...
    http://www.newsbomb.gr/.../i-ellada-sto ... skafatos...
    8 Αυγ 2013 - Τσελέντης λοιπόν κάνει βόλτες στο Ιόνιο με το σκάφος του και βάζει και φωτογραφίες στις 17: 05 το απόγευμα σε κοινωνικό δίκτυο με την εξής ατάκα:
    «EPITELOYS ME TO AGAPHMENO MOY SEISMIC PALY STIS THALASSES. TORA MARINA VASILIKHS LEFKADA STO DROMO GIA PAXOYS.»

    Ενώ υπήρξε πρόγνωση και ενημέρωση απο τις: από Ηλίας » Σάβ Ιούλ 06, 2013 8:28 pm http://www.tsiapas.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή