Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

POROSVRESS,, Ως ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΡΙΑ ΒΡΕς

ΚΑΙ  ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,,ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΜΠΛΟΚ
ΘΕΩΡΕΙΩΝ,, ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ  ΣΕ ΦΩΤΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΊΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ

Μια ερασιτεχνική προσπάθεια απόδοσης της κατασκευής της σχεδίας από τον Οδυσσέα.
YOUTUBE.COM
Νικόλαος Καμπάνης Αξίζει να παρακολουθήσει κανείς από το YOUTUBE την περιγραφή αυτή και στη συνέχεια να δει το επόμενο video σχετικά με το ταξίδι του Οδυσσέα. ... ... ... Κλαίω από τα γέλια από χτες που αυτός ο "ειδήμων" μηχανικός φτάνει τον Οδυσσέα όχι μόνο στην Αμερική, άποψη που ενσερνίζονται με ελαφράν τηι καρδία και συνεργάτες μας, αλλά επιπροσθέτως τοποθετεί και τη Σχερία στη Νορβηγία.

Ithagenis Evritis Ο Όμηρος μας δίνει κάτι πολύ σπουδαίο για ν κάνουμε τους υπολογισμούς μας.Μας Τονίζει ότι τα πλοία των Φαιάκων αναπτύσουν τέτοιες ταχύτητες που ΟΥΤΕ ΚΙΡΚΟΣ (γεράκι) δεν τα φτάνει !~!!! Δηλαδή ο Κίρκος (όχι ο Λεωνίδας) το γεράκι πιάνει 200-250χιλιόμετρα την ώρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επί 10 ώρες θερινή νύχτα =2000 περίπου χιλιόμετρα , δηλαδή Ακριβώς ΣΥΡΙΑ ε !!!!!!!!!!!Αφήστε την Κέρκυρα =Σχερία,διότι προσβάλετε το δείκτη Νοημοσύνης του Οδυσέα !!!!!

Νικόλαος Καμπάνης Σου είπα και πάλι, μην πιάνεις στο στόμα σου τη συρίη του Ομήρου, γιατί θα πλακώσουν με τίποτα φουσκωτά στη Σύρο για την οποία και εννοεί... Και μια συμβουλή open your mind...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ http://porosvress.blogspot.gr/2015/10/blog-post_54.html
porosvress.blogspot.gr: με τη σχεδία στην Σχερία
POROSVRESS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου