Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ!! ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ !!!!!


















8 σχόλια:

  1. Πιστευα οτι το site σας ηταν αμεροληπτο στις αναρτησεις του! Ο Πολιτιστικός συλλογος "Προνησος",αντιπροσωπευτηκε απο ΔΥΟ ομαδες ενηλικων,ενω παρουσιασατε μονο την μια!Ειναι κριμα να ακυρωνετε χωρις λογο μια σοβαρη προσπαθεια καποιων ανθρωπων,χωρις να υπαρχει εστω και μια αναρτηση βιντεο με την παρουσιαση της ομαδα μας...

    Με εκτιμηση,
    Μεγαδουκας Χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι άδικο για τον Χρήστο Μεγαδουκα κ την ομάδα του να μην προβληθεί η προσπάθεια τους που ήταν πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,, ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΩ ΑΝΑΡΤΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι δεν ανέβηκε ούτε ένα βίντεο από το χορευτικό του Χρήστου Μεγαδούκα και αν όπως αναφέρεται πιο πάνω στην σελίδα έχουν δημοσιευθεί βίντεο και φωτογραφίες που προ υπήρχαν δημοσιευμένα και συνεπώς δεν είχατε υλικό από το χορευτικό του προς δημοσίευση, τότε σίγουρα θα μπορούσατε να είχατε αναφέρει γραπτώς ότι εκτός των άλλων εμφανίστηκε πρώτη φορά και μια καινούργια ομάδα που αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια της όλο αυτό το χρόνο...Πρώτη φορά είδαμε κάτι το διαφορετικό και η προσπάθεια αυτών των παιδιών εκμηδενίστηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!! ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ(ΑΝΕΒΑΣΑΝ ) ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!! ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΜΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚ !ΠΡΟΝΝΟΙ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χορεύτικο του τμήματος εκμάθησης ενηλίκων δέν εμφανίστηκε νωρίς,αλλα αμέσως μέτα το παιδικό τμήμα καί πρίν τήν χορεύτικη ομάδα τού συλλόγου.
    Αν ενδιαφέρεστε υπάρχουν βίντεο στό facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK, ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναμφίβολα , δεν υπήρχαν βίντεο στο διαδίκτυο ,αλλά υπήρχαν άνθρωποι που τραβούσαν.Αυτοί δεν στα έστειλαν ηθελημένα ή τα ξέχασαν και έστειλαν αυτά που βόλευαν.Μάλλον σε κάποιους δεν αρέσει η διαφορετικότητα και ο πλουραλισμός...Όταν το χωριό μας αποκτήσει ομόνοια , τότε μόνο θα βγει από τη μιζέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή