Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ!!



Συμφωνώ απόλυτα αλλά ποιο από τα άλλα κόμματα αγαπούν τον Έλληνα και την Ελλάδα; Τα αριστερά και οι οικολόγοι ενδιαφέρονται μόνο για τον διεθνισμό. Δίνουν στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία και στην Θράκη συνεργάζονται με βουλευτές που δηλώνουν Τούρκοι.Για ποιο λόγο να τους ψηφίσω; Για τα φούμαρα που μας πουλάνε; Αν ήθελαν θα είχαν συνεργαστεί. Δεν θέλουν,δεν τους συμφέρει. Είναι βολεμένοι στο σύστημα. Άλλωστε δεν αρνήθηκαν μόλις προχθές την χρηματοδότηση τους την στιγμή που ο Έλληνας υποφέρει. Τ'άρπαξαν και αυτοί.Και από ότι γράφεται θα βολέψουν τώρα και τα παιδάκια τους.Πολιτεύεται με τον Σύριζα η κόρη του πρώην Κωνσταντόπουλου και στο κόμμα του Κουβέλη θα πάει στο Επικρατείας η κόρη του Σημίτη.Αξιοκρατία!!!!!!!!!!Α ρε χάλια!!!!!!!!!
κι ὃποιος τά' καλοακουρμαστεί Παράδεισο θά λάβει». Εγώ που μόνο τα «ακουρμάστηκα» πιάνω τη βάση; Περνάω? Πολύ ωραία συλλογή. Εγώ τουλάχιστον δεν τα έχω ματακούσει. Και τα τραγουδούσαν τότε παιδιά… Τα σημερινά που τραγουδάνε παραμιλώντας οι μεγάλοι Τα έχετε ακούσει; Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε; Μέσα στη βροχή σαν κεριά θα σβήσουμε. Σε παρακαλώ πες μου αν θέλεις κάτι, πέρασες εσύ ποτέ με ψωμί κι αλάτι; Σε παρακαλώ πες μου κάτι ακόμα, έγειρες να κοιμηθείς σε βρεγμένο χώμα; Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε. Πού να πάμε πού, να ξεχειμωνιάσουμε; Με μισή καρδιά, τι να πρωτοφτιάξουμε;
Μη το γελάς καθόλου, οι Μαλτέζοι πιο μικροί από τη Λευκάδα είναι, νερό δεν έχουνε και πτωχευμένοι δεν είναι. Λοιπόν σηκώνουμε παντιέρα πετάμε όλα τα λαμόγια στο Πύργο όπως παλιά και ησυχάζουμε. Και ποιος να μας ενοχλήσει με τέτοια κούρλα που κουβαλάμε; Να δω ορέ δικό μας νόμισμα σφραγισμένο με το σφραγιδόλιθο και να πεθάνω!! Δεν είδες που μας πουλήσανε και τσι Οξιές; Εμάς μας ρωτήσανε; Δεν κάνουμε ότι ετοιμάζουμε απόβαση να δεις τι έχει να γίνει; Έτσι για να μας φοβηθεί το μάτι τους! Τρέλα πουλάνε; Εδώ να δείς εμείς είμαστε θεόκουρλοι!( Και εμβολιασμένοι έκπαλαι)! Χουά χα χα χα χα.
Από το χρήστη aris στις Νομισματική διάλυση την 8/4/2012

Η ΠΕΝΕΝ γιατί δεν υπογράφει ρε παιδιά; Έχω χάσει επεισόδια;
Από το χρήστη aris στις Ανακοίνωση Ναυτεργατικών Σωματείων‏ την 11/4/2012
«Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι»
Από το χρήστη aris στις Απόρρητη έκθεση προς ΔΝΤ για την Ελλάδα την 11/4/2012
Poros δεν είναι δικό σου το πρόβλημα έτσι δημοσιεύτηκε έτσι το ανάρτησες. Σε κάποιο άλλο ίδιο μπέρδεμα ζήτησα εξηγήσεις και μου είπαν ότι τα στοιχεία τα πήραν από το «μένουμε Ελλάδα». Όταν ρώτησα εκεί με γράψανε ξέρεις που. Αυτά έχει το «επάγγελμα». Καλό βράδυ.
Από το χρήστη aris στις NEA THS E-KEFALONIA.NET την 10/4/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου