...ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΠΈΜΠΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012
Aύξηση των πόρων του ΔΝΤ αναμένει η Λαγκάρντ
Περισσότερες μεταρρυθμίσεις από τις χώρες της Ευρώπης ζήτησε την Πέμπτη η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της εαρινής συνάντησης του Ταμείου με την Παγκόσμια Τράπεζα.
Η κ. Λαγκάρντ προειδοποίησε ότι «μαζεύονται σύννεφα πάνω από τις οικονομίες τους» και ζήτησε περισσότερες μεταρρυθμίσεις.
Η κ. Λαγκάρντ αναφέρθηκε επίσης και στις χώρες με χαμηλό εισόδημα, από τις οποίες ζήτησε ότι «πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση, ότι θα είναι μικρότερη η βοήθεια και τα εμβάσματα που θα τους δίνουν. Το ΔΝΤ πρέπει σε όλα αυτά να συμμετέχει. Να ενισχύει το τείχος προστασίας. Περιμένω ότι με αυτή τη συνάντηση η δύναμη του πυρός μας θα ενισχυθεί σημαντικά».
Aύξηση των πόρων του ΔΝΤ αναμένει η Λαγκάρντ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://neakefalonia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου