Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Λαμπάδες "Ακης" σε τρία διαφορετικά σχέδια!


Οι πρώτες κούκλες με τη μορφή του Άκη Τσοχατζόπουλου πάνω σε λαμπάδες, και μάλιστα σε τρείς εκδοχές, ώστε να καλύπτουν όλες τις απόψεις σχετικά για την σύλληψή του, εμφανίστηκαν στα καταστήματα.

Τέλος, με παρέμβαση των δικηγόρων του πρώην υπουργού, αποσύρθηκε η λαμπάδα όπου ο Άκης Τσοχατζόπουλος εμφανίζοταν γυμνός σε πόζες go-go boy και ονομαζόταν «Ακης Υποψήφιος του ΛΑΟΣ».Οι λαμπάδες «Άκης» όπως δείχνουν τα πράγματα, θα ξεπεράσουν κατά πολύ σε πωλήσεις τις λαμπάδες «Barbie», καθώς απευθύνονται σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα πελατών, αφού κάθε μια από τις τρείς, απευθύνεται σε διαφορετικού τύπου καταναλωτή.
Συγκεκριμένα, όσοι θεωρούν ότι ο πρώην υπουργός – σύμβολο του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιείται σαν «μάρτυρας», προκειμένου να εξιλεωθούν όλοι οι άλλοι, μπορούν να αγοράσουν τη λαμπάδα με τον Άκη-Χριστό. Όσοι είναι βέβαιοι για την ενοχή του έχουν στη διάθεσή τους τη λαμπάδα με τον Άκη-Σατανά. Και τέλος υπάρχει και η λαμπάδα Άκης-Βαθυπασοκτζής, (που τραβάς ένα κορδόνι και χορεύει ζεϊμπέκικο), για όσους πιστεύουν ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμβολίζει μια ολόκληρη εποχή.

Όπως σημειώνει πάντως σε ανακοίνωσή της, η εταιρία που κατασκεύασε τις κούκλες, σκοπός της δεν ήταν να εκμεταλλευθεί τον κατηγορούμενο πρώην υπουργό για να αποκομίσει κέρδος, αλλά να προκαλέσει ευαισθητοποίηση για το τεράστιο ανθρωπιστικό θέμα του «Αποκηρυγμένου ΠΑΣΟΚου» που δεν καταλαβαίνει γιατί τον κατηγορούν. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί για να πληρωθεί μέρος του προστίμου του Κίμωνα Κουλούρη.
Τέλος, με παρέμβαση των δικηγόρων του πρώην υπουργού, αποσύρθηκε η λαμπάδα όπου ο Άκης Τσοχατζόπουλος εμφανίζοταν γυμνός σε πόζες go-go boy και ονομαζόταν «Ακης Υποψήφιος του ΛΑΟΣ».
Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου