Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Νέα πνοή στο λιμάνι της Κυλλήνης

Τέλος Ιανουαρίου παραδίδεται η είσοδος του νέου λιμανιού Κυλλήνης, όπως ανακοίνωσε στο IONION FM, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ανδρέας Κορομηλάς.
Στο τέλος του 2012 ο πρόεδρος μιλώντας στον αέρα του σταθμού, έκανε απολογισμό δράσεων και προαναγγελία νέων για το 2013.
Όπως ανέφερε υπάρχει θετικό πρόσημο για τις δράσεις του 2012 και ως σημαντικότερο επίτευγμα ανέφερε την παραμονή του Τελωνείου στην Κυλλήνη, το μοναδικό σημείο στην Ηλεία για εισαγωγές και εξαγωγές. Τους επόμενους μήνες θα δρομολογηθούν και νέα καράβια από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.
Έργα εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, μεταξύ άλλων η τοποθέτηση σκυροδέματος στην βόρεια προβλήτα του λιμανιού. Νομιμοποιήθηκαν αυθαίρετες εγκαταστάσεις εντός τις λιμενικής ζώνης και αναμένεται η κατασκευή πολυτελούς καφετέριας στο ισόγειο του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου.
Ο κ. Κορομηλάς κατήγγειλε το σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που προκύπτει για τα φορτία των πλοίων προς τα νησιά, καθώς την πλάστιγγα λειτουργεί εταιρεία που δεν έχει κάνει έναρξη εργασιών στην εφορία και παρόλα αυτά εκδίδει παραστατικά και γίνονται αποδεκτά από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.
Ο κ. Κορομηλάς αναφέρει ότι κληρονόμησε το πρόβλημα από την προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης και παρότι ο ίδιος έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αμαλιάδας, η υπόθεση «περπατά» με αργούς ρυθμούς.
«Θα επανέλθω με νέες καταγγελίες προς το ΣΔΟΕ, τα υπουργεία και τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης», ανέφερε ο κ. Κορομηλάς τονίζοντας ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα με το αξιόπλοο των πλοίων και το πραγματικό φορτίο που μεταφέρουν.
http://neohorikillinis.blogspot.gr KAI  inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου