Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΙΟΡΤΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ! ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΘΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ,
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ,   ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ!

ΚΑΙ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ  ΜΕΤΑΦΕΡΩ ,,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ,,ΤΖΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΙΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ ,, ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ  ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,, ΚΑΤΙ ΠΟΥ  ΚΑΝΕΙ  ΣΕ ΚΑΘΕ  ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ,, ΚΑΙ  ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΟΛΑ  ΤΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ   ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,, ΠΟΥ  ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙ  ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!
ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!!
12 Απρ 2012
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ! ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ..
20 Δεκ 2011
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ! Αντώνιος Βασιλάκης. Αγαπημένοι φίλοι και καινούργιοι συμπολίτες μου. Θέλω να ξέρετε πως είστε μέσα στην καρδιά μου και τη σκέψη μου. Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου