Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ

28 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ήλιος θα παραλύσει τη Γη το 2013 προειδοποιεί η NASA


Αφού επιβιώσαμε από το τέλος του κόσμου έρχεται ένα νέο σενάριο καταστροφής να ταράξει την ηρεμία του πλανήτη. Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, επικαλούμενος στοιχεία της NASA, μέσα στο 2013 αναμένεται μία ηλιακή καταιγίδα τόσο ισχυρή ώστε θα «παραλύσει» τον πλανήτη Γη.

Τα τελευταία χρόνια η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε ύφεση, όμως με το νέο έτος θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος δραστηριότητας που θα πριλαμβάνει έντονες ηλιακές εκρήξεις, εκτοξεύοντας στο Διάστημα γιγαντιαίες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Αυτές οι επονομαζόμενες «ηλιακές καταιγίδες» θα χτυπήσουν με πρωτοφανή σφοδρότητα τη Γη σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι σημειώνουν ότι θα είναι η πλέον σφοδρή ηλιακή καταιγίδα που έχει βιώσει ο πλανήτης μας τα τελευταία 145 χρόνια.

Το αποτέλεσμα θα είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη και να «πέσουν» τα παγκόσμια ηλεκτρικά δίκτυα. Με απλά λόγια ο πλανήτης θα υποστεί ένα τηλεπικοινωνιακό και ενεργειακό μπλακάουτ για πολλές ώρες, ενώ οι συνέπειές του θα είναι ορατές για πολλές ημέρες ή ακόμη και μήνες μετά το συμβάν. Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν επίσης στις αερομεταφορές, στα νοσοκομεία αλλά και στα τραπεζικά συστήματα.

Όπως εξηγεί η NASA, μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα έχει ισχύ ανάλογη με 100 βόμβες υδρογόνου και απελευθερώνει ενέργεια 1 εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από έναν σεισμό 9-10 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Πηγή: iefimerida
ΚΑΙ  ΕΠΕΙΔΗ  ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ,, ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕς ΛΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ  ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ,  Η ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ 
ΠΙΘΑΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ  ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΙΣ   ΕΞΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ,,- ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ -ΚΟΜΗΤΕΣ,ΜΕΤΕΟΡΗΤΕΣ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ-  κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου