Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΡΟ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΟΜΕΝΟΙ


 Ο  ΑΒΡΑΑΜ,,ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ  ΧΡΟΝΟ, ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΑ  ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ  ΜΕΤΑΞΑ,, ΓΙΑ  ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ
ΝΑ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ  ΤΑ  ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ  ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,,!!
ΚΑΙ  ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ  ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ,, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ,,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ   ΤΗΝ ΤΟΤΕ  ΕΙΚΟΝΑ!
(ΑΝ ΚΑΙ  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΑ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ,,  ΠΡΙΝ 3.500  ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΜΥΡΗΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ,,  ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ  ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ  ΕΜΠΑΙΝΑΝ  ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΘΕΙΑ  ΣΤΟ  ΣΤΕΝΟ  (ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ -ΝΗΙΟΝ)










ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLEARTH



TEΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ,, ΙΣΩΣ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ!  ΕΞΑΛΟΥ  ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΦΡΑΓΜΑ  ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1970

3 σχόλια:

  1. Ε τώρα με πικάρισες δε φταίω χα χαχα.
    Τέτοια σου φτιάνει ο Αβραάμ και παίρνεις τα πάνω σου.
    Στο επόμενο θα του πω να βάλει μπροστά και το λιοντάρι του πόρτο - Λεόνε να δούμε και στο Καραϊσκάκη κανένα ντέρμπι, χα χα χα.
    Είπαμε αν βάνεις τη θάλασσα πιο μέσα τότε δεν είναι το Ρείθρο ο ναύσταθμος γιατί θα φαινότανε το πλοίο τση Αθηνάς από τα Τζανάτα.
    Σα χέλι πα να μου γλιστρήσεις!

    Χουά χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΙΡΙ-ΜΠΙΡΙ,, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ,, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!! ,, ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ,, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ενημέρωση είναι μέσα τσι υποχρεώσεις μας.
    Χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή